Sharpe: Moyes a megfelelõ ember

Lee Sharpe szerint David Moyes sikeres lehet a Manchester United menedzsereként, hiszen sok hasonlóságot vél felfedezni a skót tréner és Sir Alex Ferguson között.


Az Everton egykori menedzsere július 1.-jétõl átveszi át elõdje nyugdíjba vonulása után az Old Trafford menedzseri pozícióját, ez a leginkább várt szezonrajt, amióta Wilf McGuinness átvette a híres Sir Matt Busby helyét 1969-ben.
 
Lee Sharpe egyike volt azon játékosoknak, akiket Sir Alex Ferguson elsõ igazolásai közé tartoztak 1988-ban, abban reménykedve, hogy az õrségváltással az Álmok Színházában ismét zökkenõmentesen mehessen minden.
 
"Azt hiszem, zökkenõmentes lesz az átmenet, és minden marad a régiben" - mondta a Vörös Ördögök egykori szélsõje.
 
 
"David Moyes nagyon hasonlít a fiatal Alex Fergusonra, aki elõször járt a klub falai között. Ki volt éhezve a sikerre, megkövetelte a fegyelmet, és úgy vélem, minden nagyszerûen kialakult."
 
"Talán kissé meg lesz illetõdve, amikor szembesül a klub tényleges méretével, amikor a szezon kezdetekor felbukkant és láthatja az összes rajongót a világ minden tájáról. De azt hiszem, bele fog jönni és õ a megfelelõ ember erre a feladatra." 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!