Robson: Egy emlékezetes nap

A Manchester United korábbi csapatkapitánya, Bryan Robson azokat a hihetetlen szurkolókat üdvözölte, akik vasárnap kilátogattak a jótékonysági mérõzésre.


Hatvanezernél is többen ültek az Álmok Színházának lelátóin, hogy megnézzék a múlt sztárjait, köztük Ruud van Nistelrooy-t és Zinedine Zidane-t, visszatekerve az idõt.

Van Nistelrooy gólt szerzett a United színeiben, de végül a Real Madrid gyõzött 2-1 arányban. A találkozó elõtt a szurkolók tömegét olyan elõadók szórakoztatták, mint JLS, Tinchy Stryder és Amelia Lily.

A United csapatát vezetõ Robson szerint a szurkolók biztosították minden résztvevõ számára, hogy ez a nap nagyon sokáig az emlékezetükben éljen.

"Csodálatosak voltak a szurkolók és tényleg különlegessé tették az alkalmat" - mondta Bryan. "Hihetetlen, hogy több mint 60 ezer ember kilátogat egy jótékonysági mérkõzésre. Elképesztõ hangulatot csináltak, amit a játékosok soha nem felejtenek el."

 


"Volt néhány igazán nagy játékos a show-n, nagyszerû szórakozás volt fellelhetõ, de a szurkolók voltak azok, akik mindezt lehetõvé tették."

"Több mint 800 ezer fontot gyûjtöttünk egy fantasztikus ügyért [a Manchester United alapítványának] és ez a pénz arra megy majd, hogy segítsen az olyan fiataloknak, akik nagyon nehéz körülmények között élnek."

"Sajnálatos, hogy nem tudtunk olyan eredményt elérni, amire minden United szurkoló számított, de az igazi gyõztes ezen a napon az alapítvány volt."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!