Johnsen edzõi tanfolyamra jár

Ronny Johnsen a legújabb olyan egykori United játékos, aki edzõi babérokra törne.


A norvég a hónap elején pályára lépett a Real Madrid elleni gálamérkõzésen és Jaap Stammal párban hõsiesen játszott a védelem közepén.

"Edzõsködöm valamennyire" - mondta Johnsen a Manutd.com-nak. "Kicsit edzõsködöm és emellett edzõi tanfolyamra is járok. Kis szünetet tartottam, amikor négy éve befejeztem a focit, de most visszatérek ebbe."

Johnsen komoly térdproblémával küzdött játékosként, ezáltal olyan rendkívülis rekordot tudhat magáénak, hogy négy egymást követõ mérkõzésén négy trófeával gazdagodott. Hiszen miután triplázott 1999-ben, legközelebb csak az 1999/2000-es szezon végén léphetett pályára az említett hátráltató tényezõ miatt. Akkor a Southampton elleni meccsen kapott szerepet csereként és a csapat gyõzelme azt jelentette, a Vörös Ördögök bebiztosították bajnoki címüket.

 


"Mindegyik döntõ mérkõzésen szerepeltem 1999-ben, de utána majd kilenc hónapra kidõltem" - emlékezett vissza a 44 esztendõs norvég. "Rendszeresen játszottam 1999-ben annak ellenére, hogy mindkét térdkalácsomnál mûteni kellett az inakat. Egy ideig eltartott, mire visszatértem, de azt hiszem, épp idõben tettem azt, ami elég vicces volt!"

"Még mindig vannak problémáim ezekkel az inakkal, de valójában rendben vagyok. Egy kiugró térd nem szép látvány, de mostanra már nincs gondom vele."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!