Denis Irwin legjobb tizenegye

Denis Irwin olyan veterán, aki az egyik legtöbb trófeát bezsebelõ United tagja volt. Ezúttal elmesélte, számára melyik a legjobb kezdõcsapat.


A Manchester United hivatalos oldalának 'My United XI' szabálya leírják, a legendák 11 kezdõt és 5 cserét nevezhetnek meg, de csak olyanokat, akikkel együtt szerepeltek, valamint egy szabadkártyás játékost is választhatnak más korszakból. Ezúttal Irwin csapatát ismerhetitek meg.

 "Nagy probléma volt a bal bekk poszt kiválasztásánál, hiszen én játszottam ott sokáig, de a nagy Jaap Stam elég jó, hogy képes legyen ellátni ott a feladatot. A középpálya önmagáért beszél, míg elöl Cantona lenne a középpont, akinek a középpályások, valamint Ronaldo és Ryan Giggs küldi a labdákat."

 



Felállás: 4-3-3:

Kapus: Peter Schmeichel - A legjobb kapus, akivel játszottam. Milyen hihetetlen jelenléte volt a pályán!

Jobb bekk: Gary Neville - Egy nagyon elkötelezett védõ, kiválóan olvassa a játékot és nagyszerû a szerelésekben.

Középsõ védõ: Steve Bruce - Erõs, mint egy ökör, bátor, mint egy oroszlán. Rejtély, miért nem játszott az angol válogatottban.

Középsõ védõ: Gary Pallister - Nagyszerû volt Brucey mellett; egyszerûen csak egy minõségi védõ, remek ütemmel és hatalmas intelligenciával.

Bal bekk: Jaap Stam - Nem saját posztján, de Jaap remek ütemmel megáldott játékos, aki ráadásul nagyszerûen tudta motiválni a másikat.

Középpályás: Bryan Robson - Hatalmas vezér, egy box-to-box játékos, aki kemény volt, mint a kõ, és rengeteg gólban benne volt.

Középpályás: Roy Keane (csapatkapitány) - Mint Robbo, õ is fenomenális vezér, aki mindenhol feltûnt. Nagyon okos játékos.

Középpályás: Paul Scholes - Néhány fortély a középpályára Robbo és Roy mellé. A labdarúgás bûvésze.

Támadó: Cristiano Ronaldo (szabadkártyás) - Villámgyors, erõs, okos és igazán gólveszélyes. Nagyszerû játékos.

Támadó: Eric Cantona - A sikereink katalizátora. Fenomenális labdarúgó és csodálatos jelenség.

Támadó: Ryan Giggs - Top játékos. Tizenkét évig játszottam vele - képessége és munkabírása hihetetlen.

A pad: Ha 4-4-2-t választottam volna, Andy Cole kezdett volna, de ebben a felállásban kimaradt a kezdõbõl. Mellé ott van az Ole Gunnar Solskjaer, Teddy Sheringham és Dwight Yorke hármas valamelyike...rengeteg támadó lehetõség. Védelem terén Paul Parker és Phil Neville, mert a középpályán is bevethetõ. Végül Becks...õ csak azért maradt ki, mert szabadkártyásnak végül Ronaldót választottam Vidiccsel szemben.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!