Rio reagál Ronaldo aggodalmaira

Az egykori United szupersztár, Cristiano Ronaldo reflektorfénybe került az elmúlt hetekben, mivel még mindig nem hosszabbította meg szerzõdését a Real Madridnál.


Azóta számtalan hír keringett a portugál szélsõ esetleges visszatérésérõl az Old Traffordra, de egyelõre még nem volt konkrét bejelentés egyik fél részérõl sem.

 
Az utóbbi idõben arról szóltak a pletykák, hogy Ronaldo aláírta mamut szerzõdését, melyet jelenlegi klubja ajánlott fel maradása érdekében. Továbbá Florentino Perez is állította, hogy õ mindent megtesz annak érdekében, hogy Ronaldo boldog legyen a Real Madridnál.
 
Ronaldo viszont ma a twitteren cáfolta, hogy bármilyen szerzõdést is aláírt volna jelenlegi klubjánál.
 
 
Cristiano tweetje sok United rajongó szívét megdobogtatta a mai napon, akik szívesen látnák egykori legendás hetesüket az Old Traffordon. Ugyanakkor egykori csapattársa, a Manchester United védõje, Rio Ferdinand a Facebookon nem késlekedett támogatásáról biztosítani ex-csapattársát.
 
 
"Nyugi...Én itt leszek haver, ha szükséged van rám!!"
 
Mindezek ellenére, ahogyan már említettük, nincs konkrét nyilatkozat sem Ronaldo sem a United részérõl a játékos visszatérésével kapcsolatban. Azonban az ex-United csillag mai bejelentésével õ maga is alapot adott a Vörös Ördögökhöz való visszatérésérõl szóló pletykáknak.


soccerisma.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!