Látom Ronaldót újra a Unitedben

Graham Hunter futballszakértõ határozottan állítja, Cristiano Ronaldo az elkövetkezendõ két szezonban biztosan ismét a Manchester United játékosa lesz.


Ronaldo tegnapi tweetjében élesen tagadta, hogy meghosszabbította volna szerzõdését a Real Madridnál. Az egykori United csillagnak két éve van hátra jelenlegi szerzõdésébõl és Hunter szerint az, hogy hónapok óta nem hosszabbít a Madriddal, egyértelmû jele annak, hogy Cristiano boldogtalan jelenlegi klubjánál és minél hamarabb váltani szeretne.

 

 
Bár Hunter tudja jól, hogy a játékosért magas kivásárlási értéke ellenére is nagy az érdeklõdés, de biztos abban, hogy a portugál csatár a Unitednél fog kikötni.
 
Hunter a következõket mondta a talkSport rádiójában: "Természetesen a Real vezetése mondhatja azt, hogy nem engedi el Ronaldót, amire õ valószínûleg azt válaszolja, hogy: 'Renben maradok még 12 hónapot, de utána már csak egy évem lesz hátra, és elmegyek' és én azt hiszem itt van a lényeg, ezért gondolom, hogy még idén visszatér a Unitedbe."
 
"Már Sir Alex is foglalkozott korábban a kérdéssel, és köztudott, hogy a Nike és a Chevrolet nagy összegekkel lennének hajlandók hozzájárulni a trsanszferhez. A Realnak pedig döntenie kell hamarosan Ronaldóval kapcsolatban, mivel jövõre, amikor már csak egy év lesz hátra a szerzõdésébõl, jóval kevesebb összegért lennének kénytelen megválni Cristianotól."
 
"Függetlenül attól, hogy hatalmas összegekrõl beszél a Monaco, vagy néhányan abban bíznak, hogy követi Mourinhót, én biztos vagyok abban, hogy Ronaldo célállomása csak a United lehet.
 
 
 
"És most jött el az a pont, amikor én azt mondom: Látom Ronaldót a következõ két szezonban újra a Manchester Unitedben játszani."


talksport.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!