Büttner kimenti Kagawát

Alexander Büttner elmeséli, hogyan történt, hogy Shinji Kagawa "Gangham Style-t" énekelt és táncolt Rio Ferdinand éttermében.


A japán válogatott játékosról készült egy amatõr felvétel Rio Ferdinand Rosso nevû éttermében már korábban, melyen Kaga a nagy sikerû Gangnam Style-t énekli. 

 
Büttner viszont most kimenti társát, és elmondja, hogy nem a szereplésvágy hajtotta barátja elõdadását, hanem az új fiúk beavatási szertartásához tartozott a produkció. 
 
Ugyanis a beavató része, hogy az új igazolásoknak ki kell állniuk a többiek elé és egy beszédet kell tartaniuk, de ha ez nem megy, akkor a második lehetõség egy dal elõadása.
 
 
"A beavatás része, hogy vagy egy beszédet tart, vagy egy dalt elénekel az új játékos" - mondta Büttner.
 
"Én tartottam egy rövid beszédet az elsõ pozitív benyomásokról a klubban, de Shinji tesó nagy bajban volt amikor rákerült a sor. Alig beszél angolul, ennek ellenére magabiztosan kiállt Rio éttermének a közepére, miközben minden szem rászegezõdött, de hamar beugrott neki, hogy nem is tud angolul, így hirtelen felsikoltott: 'I do not speak English!' A srácoknak sem kellett több, már nyomatták is alá a zenét és nem volt mit tennie, Gangnam stílus-ban tolta egyedül a terem közepén. Legendás volt. Fetrengünk a röhögéstõl."


thebusbyway

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!