Rooney a Five Star-nál

Wayne Rooney a Five Starral közösen készíti el saját futballtréning programját számítógépre, mellyel focizni szeretõ és a feltörekvõ fiatal labdarúgóknak ad lehetõséget, hogy megossza velük futball tudományát a United csatára.


Rooney saját edzésprogramja mellett a Five Star közremûködésével készség felmérõ tesztek és különbözõ kihívások bõvítik az alkalmazást, lehetõséget adva a felhasználóknak arra, hogy közvetlenül Rooney teljesítményével összehasonlítsák és nyomon kövessék saját fejlõdésüket.

 
A Five Star hasonló programokon már dolgozott együtt olyan világklasszisokkal, mint Michael Jordan, LeBron James és Carmelo Anthony. Most pedig Rooneyt kérték fel együttmûködésre a Premier League egyik legjobb csatáraként.
 
A United csillaga a Brazília elleni csodás gólját követõen azonnal indult a kétnapos film és klip fogatásra, melyen többek között a Cheshire Football League-bõl a Ryland FC fiataljai és a Streat Striker (Rooney fõszereplésével készült vetélkedõ show mûsor) forgatásán is közremûködõ Andy Ansa sport-koreográfus is részt vettek.
 
 Wayne Rooney Street Striker 
 
Az alkalmazás lehetõvé teszi a felhasználók részére, hogy kipróbálják magukat Rooney mellett, sõt szemtõl-szembe ellene is. A játékos elismerte, nagy élvezet számára ez a projekt, mivel gyerekkorában mindig is szeretett volna valami hasonlót kipróbálni.
 
"Hogy õszinte legyek, gyerekekként mindig valami hasonlóra vágytam. Amikor csak tehettem, minden nagy játékost megnéztem a tévében, próbáltam megjegyezni a mozdulataikat és alig vártam, hogy kipróbáljam és begyakoroljam azokat."
 
"Ebben a programban az a jó, hogy annyiszor nézhetik vissza a srácok, ahányszor csak akarják, és mindenhez részletes magyarázat és leírás tartozik."
 
A rendkívül hasznos világszínvonalú edzésprogramok mellett remek szórakozást és kihívásokat tartalmazó alkalmazás egyaránt tartalmas az amatõr és a profi fiatal labdarúgók számára.
 
Nick Blatchford, a Five Star elnöke a következõket mondta: "Futball... a legnépszerûbb sport az egész világon, és mi szeretnénk, hogy a fiatal srácok és focikedvelõ lányok szórakozva tanulhassanak attól, aki ebben az egyik legjobb a világon."
 
"Wayne-t felkérve rengeteg fejlesztõ gyakorlat került a programba, emellett pedig számos kihívás és teszt várja az érdeklõdõket. És vajon álmodhat bármelyik fital jobb személyi edzõrõl, mint a Manchester United és az angol futball csillaga, Wayne Rooney?"
 
Az alkalmazás augusztusban lesz elérhetõ az Apple boltokban, és letölthetõ iPhone-ra illetve iPad-re. A felhasználok közül pedig egy valakinek személyesen Rooney tart majd egy edzést.
 
További információk: www.fivestartraining.com
 
 


givemesport.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!