Giggs odaadó támogatója a United Alapítványának

Ryan Giggs szerint az egyik leghasznosabb szempontja a szezon elõtti túráknak, hogy lehetõségük nyílik a Manchester United Foundation támogatására.


A United megerõsítette öt barátságos mérkõzését Ázsiában és Ausztráliában a 2013-as felkészülési túrájuk alkalmával, melynek utolsó állomása egy hatodik, svédországi állomással egészült ki a napokban. A csapat ellátogat Sydneybe, Bangkokba, Yokohamába, Oszakába és Hong Kongba és a túra végén augusztus 6-án Stockholmba. 

 
A felkészülési túra zsúfolt menetrendje mellett a játékosok számos alapítványi eseményen vesznek részt és ellátogatnak különbözõ közösségekbe is. Giggsyvel az élen a Manchester United játékosai aktívan támogatják az adománygyûjtõ programokat és gyakran szembesülnek: "Nagyon megrázó sorsokkal" - mondta a játékos a manutd.com-nak.
 
 
"Már régóta támogatjuk az UNICEF munkáját, adománygyûjtõ rendezvényeken igyekszünk felhívni a figyelmet a segítségnyújtásra, továbbá Dél-Afrikában és Thaiföldön, AIDS központokat és árvaházakat láthatunk, és nem csak a játékosok de a stáb tagjai is. Ez egy olyan munka, amit minden szezon elõtti túra alkalmával nagy odaadással végzünk és mindig nagyon várjuk, hogy segíthessünk a rászorulókon."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!