EREDMÉNYHIRDETÉS: A Hónap Ördöge - május

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói nemrégiben szavazhattak, hogy ki legyen 2013. május hónap Ördöge. Részletek és eredményhirdetés a hírben!


Honlapunk rendhagyó rovatának szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére, ahol 2013. májusában a 'Hónap Ördögét' kerestük. Az olvasók dönthettek arról, hogy a ManUtdFanatics.hu által kiválasztott jelöltek közül kié legyen az elismerés. Mindezt a Fõoldalon megtalálható szavazáson tehették meg a látogatók.

 

Az utóbbi napokban az alábbi jelöltekre szavazhattak a ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói:

 

  • kiki888
  • ecpeti
  • damien

ManUtdFanatics.hu által meghirdetett szavazás lezárult és kiderült, hogy a Hónap Ördöge nyertese 2013. májusában: damien!
 
Gratulálunk a gyõztesnek!
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:
 
 
Név szavazat %
kiki888 43 29
ecpeti 40 27
damien 67 44
összesen 150 100

 

 

 
 
A továbbiakban a Hónap Ördöge gyõztesével készített interjúnkat olvashatjátok!
 
 
Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!
Sziasztok! Keszthelyi Péter vagyok, 20 éves. Pécsen lakom és a PTE Pollack Mihály Mûszaki Karán tanulok mérnökinformatikusként. 
 

Hogyan és miért lettél a Vörös Ördögök szurkolója?
A 2008-09-es szezonban kezdtem el szimpatizálni a csapattal, de akkor még csak néhány meccset láttam, akkor még nem igazán kötött le a foci. Utána elkezdtem olvasni a csapatról és nagyon megfogott a csapat történelme, a hatalmas küzdeni akarás és természetesen Sir Alex Ferguson. A következõ szezonban már rendszeresen néztem a mérkõzéseket és akkor váltam szurkolóvá, részben az akkor fantasztikusan játszó Wayne Rooney miatt.


Melyik volt a kedvenc United meccsed az elõzõ szezon során?
Na ez egy nagyon nehéz kérdés. Ott van a Southampton elleni mérkõzés, ahol van Persie az utolsó percekben fordította meg a meccset, de szerintem a kedvencem a Real Madrid elleni visszavágó. Furcsa egy olyan meccset kedvencnek tartani, ahol kikaptunk, de aki látta azt a mérkõzést az megérti. Sokkal jobbak voltunk, mint a spanyolok, és ha nincs az a kiállítás akkor biztos, hogy továbbmentünk volna. Ott végig fantasztikus volt a csapat és nem adták fel, és akkor nagyon büszke voltam a srácokra.

Milyen érzés fogott el, amikor Sir Alex Ferguson visszavonulásáról értesültél?
Szörnyû volt! Amikor néhány szennylap írta, hogy nemsokára bejelenti a visszavonulását csak nevettem. Amikor bejelentették egyszerûen nem akartam elhinni. Számomra egyet jelentett a neve a Manchester Uniteddel. Hihetetlenül sokat köszönhet neki a csapat, furcsa lesz, hogy nem fog többet ott rágózni a kispadon.

Mit gondolsz, David Moyes meg fogja állni a helyét a Manchester United kispadján?

Szerintem igen! Tökéletes választás volt. Õ tovább tudja vinni azt amit Ferguson elkezdett. Az Evertonnál is fantasztikus volt, szerintem itt is meg fogja állni a helyét. Viszont nagyon fontos lesz, hogy a szurkolók kiálljanak mellette akkor is, ha esetleg nem indul jól a karrierje nálnuk.

Ha választhatnál, akkor melyik jelenleg is a klub alkalmazásában álló játékossal találkoznál személyesen?

Ez megint nem egyszerû, de szerintem Giggs lenne az. Biztos, hogy rengeteget tudna mesélni a mostani és a régi csapattársakról, és Sir Alexrõl is.

Mit szólsz a Rooney-sagához? Szerinted marad vagy megy? Te marasztalnád vagy elengednéd?
Rooney most már másodszor köpi szembe a szurkolókat és a csapatot, és én már az elsõnél is azt mondtam, hogy távozzon, és most is így gondolom. Ha tényleg az az oka ennek az egész "sagának", hogy egyre többször le lett cserélve, akkor az nagyon nagy szégyen. Ez a csapat pont arról szól, hogy a játékosok a végsõkig küzdenek, ezzel viszont õ pont az ellenkezõjét csinálja, ahelyett, hogy harcolna a helyéért. Nehéz ezt leírni, mivel mint írtam is, részben miatta szerettem bele a csapatba, de én nem siratnám, ha távozna. Nem a csapat van a játékosokért, hanem pont fordítva.

Név szerint ki(k)nek a távozását, illetve érkezését várod a nyári átigazolási idõszak folyamán?
Nehéz megjósolni, mivel nem tudja még senki, hogy mit tervez Moyes. Ha Lindegaard marad akkor a kapusposzt tökéletes, szerintem nincs még egy olyan csapat akinek ilyen minõségi 2. számú kapusa lenne. Hátvédsor szintén rendben van, még akkor is, ha az Evra távozásáról szóló pletykák igazak is (bár miért távozna?), mert szerintem Fabio megoldaná a helyettesítést, láttuk már, hogy megállja a helyét a kezdõcsapatban. A középpályára viszont most már tényleg kell az erõsítés. Strootman érkezésének nagyon örülnék, Anderson távozása esetén akár Thiago is jöhetne, vagy inkább valaki a tartalékok közül. Ha Nani távozik akkor a szélre is jöhetne valaki, de arra ötletem sincs, hogy ki jöhetne. Csatárposzton szerintem rendben vagyunk, még Rooney távozása esetén is.

Hogyan értékeled a United elõzõ szezonját?
A legfontosabb kupát megszereztük, a BL-ben is csak bírói segítséggel jutott tovább a Madrid, szóval szerintem Ferguson is, és mi, szurkolók is elégedettek lehetünk a szezonnal.

Állítsd össze a saját álom tizenegyedet az egykori United játékosokból!

Mivel nem vagyok túl régóta a csapat szurkolója ezért az álom tizenegyemben lesz néhány játékos akit csak felvételrõl láthattam játszani.
Van der Sar - Neville, Vidic, Rio, Evra - Beckham, Scholes, Keane, Giggs (vajon hány MU-szurkoló van aki nem ezt a középpályát állítaná össze?) - Rooney, Berba

Milyen érzéssel tölt el, hogy látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?

Én már a jelölésnél is nagyon meglepõdtem, azt meg, hogy végül megnyertem, azt nem is értem, de nagyon örülök neki. Szóval köszönöm mindenkinek aki rám szavazott, és gratulálok a másik két jelöltnek is.

Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?

Fantasztikus oldal, a regisztrált tagok is teljesen normálisak (legalábbis nagy része), és az olyan plusz dolgok, mint a Fanatics TV, meg a Tippverseny csak még jobbá teszi az oldalt, szóval szerintem mindenki nevében köszönetet mondhatok azoknak akik tettek az oldal létezéséért.

Mit üzennél a hazai szurkolóknak?
Legyenek büszkék a csapatra akkor is, ha esetleg nem megy úgy ahogy eddig, és legyünk türelmesek Moyes-al!


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!