Giggsy zavarba hozta Rachelt

A "Visszaszámlálás" nevû showmûsor házigazdája, Rachel Riley felejthetetlen ajándékot kapott Ryan Giggstõl, a Manchester United legendás játékosától.


A vetélkedõ 1000. adásának elismeréséül maximum egy virágcsokorra számított Rachel a szerkesztõségtõl, de legnagyobb meglepetésére  Giggs sétált be az elõadásra egy csokor virággal és egy aláírt mezzel köszöntve a mûsorvezetõ hölgyet.

 
Rachel gyerekkora óta elkötelezett Manchester United szurkoló és édesapjával már 5 éves kora óta rendszeres látogatója a Vörös Ördögök mérkõzéseinek. 
 
 
"Azt sem tudtam, hogy az 1000. adásnál járunk és amikor Nick [Hewer] bejelentette, hogy a show mérföldkõhöz érkezett és egy meglepetéssel kedveskednek nekem, azt hittem, egy csokor virágot kapok majd, de majdnem hanyatt estem amikor megláttam Ryan Giggset besétálni egy csokor virággal és egy mezzel a kezében."
 
Giggs hasonlóan nemrég érkezett el pályafutása 1000. szerepléséhez és a teljesen elvörösödött Riley alig tudott megszólalni  a meglepetéstõl, amikor a United legendája köszöntötte õt.
 
"Mint életfogytig tartó Manchester United szurkoló, természetesen ott voltam  Giggsy 1000. szereplésén és semmi kétség, hogy ettõl nagyobb ajándékot nem kaphattam volna a pályám ezen jelentõs évfordulóján."
 
 
"Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy az lehet a munkám, amit legjobban szeretek és nem tudom eléggé megköszönni a stábnak és Ryannek, hogy ilyen emlékezetessé tették számomra ezt a napot."
 
"A Giggsy által aláírt Riley 86-os mez kivételes helyet kap a United ereklyéim között."
 


guardian.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!