HIVATALOS: Phil Neville visszatért

David Moyes azonnali hatállyal nevezte ki Philip Neville-t a klub egyik edzõjévé.


A 36 éves Phil Neville nemrégiben fejezte be aktív pályafutását, miután az elõzõ szezon végén visszavonult az Everton együttesétõl. A Manchester Unitednél 1995 és 2005 között futballozott, és jelenleg edzõi képesítését szerzi.
 
David Moyes a kinevezés bejelentésekor a következõket mondta: 
 
"Ismerem Philipet, 8 évig dolgoztam együtt vele, az eltelt idõ után tudom, hogy mennyire elkötelezett, és nem veti meg a kemény munkát sem. Emellett persze nagyon jól ismeri a klubot és azt hiszem, értékes tagja lesz az edzõi stábnak."
 
 
Phil Neville így reagált: 
 
"Amikor visszavonultam az aktív labdarúgástól, tudtam, hogy továbbra is része akarok lenni ennek a játéknak; ez az, amire az elmúlt néhány év óta készülök. Szóval amikor David hívott, és felajánlotta számomra ezt a lehetõséget, nem tudtam ellenállni. Mindent beleadtam, amikor az Evertonban játszottam, de soha nem titkoltam, hogy ez a klub mindig is a szívemben maradt. Nagyon élveztem a munkát Daviddel és az edzõi stábbal, mint játékos, és úgy vélem, hogy Ryannel együtt tudjuk, hogy érdemben is hozzájárulhatunk a Manchester Unitedhez."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!