Robson: Az egyensúly fontos

A United legendája, Bryan Robson szerint régebben nem voltak jellemzõek az ilyen megszállott igazolási követelések a közvélemény részérõl.


A korábbi angol válogatott és Vörös Ördögök csapatkapitánya olyan középpályán játszott, amit Roy Keane, Paul Ince és Paul Scholes erõsített. A Uniteddel idén is számtalan név felmerült a középpálya erõsítésére és rendszeres vitáknak lehetünk tanúi a megfelelõ személlyel kapcsolatban az adott posztra. Robson szerint viszont a keret egyensúlyára sokkal nagyobb figyelmet kell fordítani, mint az új igazolásokra.

 
"Tudom, hogy a Manchester United szurkolók már megszokták, hogy egy igazán meghatározó középpályával áll fel a csapat, olyan remek játékosokkal, mint Keaney, Incey vagy Scholesy." 
 
 
"Én úgy gondolom, hogy ez a csapat új név nélkül is remekül teljesített az elmúlt szezonban, hisz 11 ponttal nyertük meg a bajnokságot, ami egy ragyogó teljesítmény."
 
"Persze az erõsítés mindig jól jön, de fontos hogy figyelembe vegyük a jelen keret tagjait is. Ott van Antonio Valencia, Ashley Young, Tom Cleverley, Michael Carrick, Ando [Anderson], és a többiek. Õk igazán remek futballisták, akik nyilván játszani szeretnének, és azért vannak itt, hogy sikereket érjenek el, mind egyénileg, mind a klubbal."
 
"Szóval, az én üzenetem a Manchester United szurkolói felé az, hogy nem kell olyan nagy jelentõséget tulajdonítaniuk az új igazolásoknak, hisz itt vannak ezek a remek srácok, akik tavaly is megnyerték nekünk a bajnokságot."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!