Cole: Zaha nagy lehetõség elõtt

A Manchester United egykori csatára, Andy Cole szerint Wilfried Zaha integrációja a klubnál erõsíti azt a tényt, hogy David Moyes-nál mindenki tiszta lappal kezd.


Wilfried Zaha volt Sir Alex Ferguson utolsó igazolása januárban, de az elõzõ szezon hátralévõ részét a Crystal Palace-ban töltötte kölcsönben.
 
Miután segített egykori csapatát feljutattni a PL-be és a korosztályos angol válogatottal részt vett az U21-es Európa-bajnokságon, a szélsõ ezen a héten csatlakozott új csapattársaihoz.
 
"Az új menedzseren múlik minden" - magyarázta Cole, amikor a legújabb sajtótájékoztatón bejelentették az Aeroflot új partnerségét a Uniteddel.
 
"Nyilvánvaló, hogy Sir Alex hozta õt ide tavaly, és most Zaha megérkezett, a felkészülési túrán jó benyomást tehet David Moyes-ra is."
 
 
"Úgy vélem, jó dolog, hogy mindenki tiszta lappal indul. Úgy mondva, az új menedzser érkezésével új ötletek is jönnek, és saját elképzelései szerint úgy formálja a csapatot, ahogy szerinte alkalmas lesz arra, hogy megnyerje a bajnokságot."
 
"Azt hiszem, ez nagyszerû lehetõség Wilfried számára, ezért jött a Manchester Unitedhez, hogy elsõ legyen - ennek lehetõség miatt -, és nem kétséges, hogy élvezni fogja. "
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!