EREDMÉNYHIRDETÉS: A Hónap Ördöge - június

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói nemrégiben szavazhattak, hogy ki legyen 2013. június hónap Ördöge. Részletek és eredményhirdetés a hírben!


Honlapunk rendhagyó rovatának szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére, ahol 2013. júniusában a 'Hónap Ördögét' kerestük. Az olvasók dönthettek arról, hogy a ManUtdFanatics.hu által kiválasztott jelöltek közül kié legyen az elismerés. Mindezt a Fõoldalon megtalálható szavazáson tehették meg a látogatók.

 

Az utóbbi napokban az alábbi jelöltekre szavazhattak a ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói:

 

  • pézé
  • reddevil7
  • Azerohn99

A ManUtdFanatics.hu által meghirdetett szavazás lezárult és kiderült, hogy a Hónap Ördöge nyertese 2013. júniusában: pézé!
 
Gratulálunk a gyõztesnek!
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:
 
 
Név szavazat %
pézé 55 47
reddevil7 45 37
Azerohn99 17 16
összesen 117 100

 

 

 

A továbbiakban a Hónap Ördöge gyõztesével készített interjúnkat olvashatjátok!

 

 

Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!
Sziasztok, Pócsik Zoltán vagyok 30 éves várpalotai (Veszprém és Székesfehérvár között éppen fél úton) lakos. Végzettségemet tekintve Mûszaki Menedzser vagyok minõség irányítási szakiránnyal, de emellett van logisztikus végzettségem is. Nagyjából ennyi, röviden-tömören!

Hogyan lettél Vörös Ördög?
A Manchester Unitedhez kapcsolódó történetem a kilencvenes évekhez nyúlik vissza. Akkoriban nálunk nem nagyon lehetett látni nemzetközi bajnokságok mérkõzésit, kivéve 1-1 BL mérkõzést, ezért inkább mindig a válogatottak eredményeit követtem. Már egészen kis gyerekkorom óta az angol válogatottnak szurkoltam, és ott figyeltem fel a 90-es évek második felében Gary Neville-re, Paul Scholes-ra és David Beckhamre. Scholes és Becks játékát nagyon megszerettem! Ezáltal figyeltem fel a Manchester Unitedre, miután kiderítettem, hogy melyik csapatban is játszanak, de teljes meccset nem láttam, csak összefoglalókat! Egyre inkább foglalkoztatott a csapat, apukám mesélt pár dolgot a történetükrõl, köztük a müncheni katasztrófáról, ami nagyon megérintett már gyerekként is, és a csapatot egyre közelebb éreztem magamhoz, amikor is láttam a MU-Barcelona Bajnokok Ligája mérkõzést a 98-99-es szezonban, aminek az eredménye 3-3 lett, de én egyszerûen beleszerettem a csapatba! Ott voltak azok a játékosok, akiket imádtam, az angol válogatottból, és valami hihetetlen csodás futballt játszottak. Innentõl kezdve, a United teszi ki életem jelentõs részét!

Sorold fel a TOP 3 United meccset, amelyet láttál!
Pfuu, hát ez elég nehéz feladat, ennyi igazán fantasztikus meccsbõl kiválasztani 3-at, szinte lehetetlen! Az elsõ a már említett MU-Barca elleni 3-3, a második ugyan ebben a szezonban a Juve elleni visszavágó, ahol 2-0 -ról fordítottunk 3-2 -re, és bejutottunk a döntõbe, azon a meccsen az MU megmutatta minden erényét, amit a hosszú-hosszú évek során annyiszor láthattunk, és amitõl igazán híres lett ez a csapat!
A harmadik a 2004/2005-ös szezonban az Arsenal elleni idegenbeli gyõzelem (4-2), ez leginkább azért, mert Arsenal-szurker ismerõseimmel néztem a Fõsuli egyik ismert kocsmájában, és végig kaptam az ívet, de a srácok megmutatták, és én kaptám pár kori sört! :) De mondhatnám itt az összes nagy comback-et stb stb stb! Amit sajnos nem láttam élõben, az FA kupa elõdöntõ '99-ben, de egyébként biztos a 3 között lenne!

Mit jelent számodra Sir Alex Ferguson?
Mindent ami a Manchester Unitedhez kapcsolódik, egy olyan biztos figurát, aki a felgyorsult értéktelen világban, mindig a biztos pontot jelentette a csapatnak és a szurkolóknak egyaránt, bármi probléma volt a csapat körül, az ember tudta, majd SAF megoldja! Õ volt az elmúlt 26 évben maga a Manchester United!

Mi volt az elsõ reakciód, amikor a távozásáról értesültél?
Annak ellenére, hogy igazából számítottam rá, valamikor a szezon végefelé, egyszer-kétszer felvillant bennem, hogy lehet talán ez az utolsó szezon, teljesen letaglózott! Nagyon megható pillanatok voltak az utolsó fordulókban, és igazából még fel sem fogtam, hogy nem õ lesz! Egy biztos az elmúlt 20 év legizgalmasabb idõszaka következik a Manchester United életében! 


Mit gondolsz, David Moyes meg fogja állni a helyét a Manchester United kispadján?
Azt gondolom, hohgy mindenképpen! Azokat a sikereket képtelenség megismételni, de David nem fog szégyent vallani, és úgy gondolom, hosszú ideig lesz õ a manager! A képessége és irányelvei megvannak ahhoz, hogy sikeres legyen hosszútávon, és én szívbõl szorítok neki! A lehetõ legjobb választás volt! Kötelességünk támogatni õt, akkor is ha esetleg nem nyerünk rögtön trófeákat, de sajnos lesznek károgok rendesen, ha nyerünk ha nem! :)


Név szerint ki(k)nek a távozását, illetve érkezését várod a nyári átigazolási idõszak folyamán?
Igazából az átigazolási szezon engem egyáltalán nem szokott lázba hozni, mivel nincs sok cikk, ezért elolvasom a pletykákat, de hidegen hagynak! Igaz, meglátásom szerint, szükség lenne valaki a kp-re, viszont ha nem jön senki, akkor sem esek kétségbe, mert a potenciál mindenkiben megvan! Ha valaki érkezik, annak mindig örülök, jöjjön játsszon és bizonyítson, de sosem szoktam habzó szájjal igazolásokat követelni! Távozókról csak annyi, hogy Nani és Ando távozásán nem lepõdnék meg!


Jártál már az Old Traffordon? Ha igen, mesélj róla!
Igen volt szerencsém több alkalommal is az OT-n járni, szám szerint 6x, Miksztaj Péter barátomnak köszönhetõen! Õ nem kevés embernek segített már kijutni az OT-re! Hogy milyen is az Ot-n járni? Azt nem lehet elmesélni, el kell menni és meg kell tapasztalni! :) Ha ott jársz, bármikor összefuthatsz nagy legendákkal, játékosokkal, nekünk sikerült közös képet készíteni Sir Bobby-val, Robsonnal, Denis Law-val, akikbe véletlen futottunk bele a stadion mellett, de sikerült már autogramot szerezni VDS, Evra, Evans, Chicharito, Rio, RvP-tõl, illetve Giggstõl is, bár tõle egy velünk utazó másik honfitársnak sikerült! Arra viszont vigyázni kell, ha egyszer az OT-n jársz, utána még jobban akarsz menni, mint elõtte, újra és újra ott akarsz lenni, rosszabb, mint a drog! :)

Hogyan értékelnéd az elõzõ szezont?
Összességében nem volt ez egy rossz szezon! Persze károgók mindig vannak, igen lehetett volna jobb is, de azért ne felejtsük el, hogy estünk ki a BL-bõl, és ha az a kiesés nincs, akkor 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a Chelsea-t simán kiejtjük az FA-bõl! Igen voltak gyenge meccsek, de azok mikor nincsenek? 2007/2008-ban is voltak, ahogy '98/99-ben is! Az végképp nem értettem, mikor azzal vádolták a csapatot, hogy lelketlen, szerintem az elmúlt évekhez képest, most volt a legtüzesebb és legeltökéltebb a csapat, ezt a sok fordítás is mutatja! Egy biztos, jó kis csapatot örökölt meg Moyes, amit csak itt-ott kell némileg finomítani!

Mit vársz a következõ idénytõl?
A csapat rendben van, erõs és sokra hivatott a keret, akik bármit elérhetnek, ha tiszta szívvel és akarattal, alázattal oda teszik magukat! Persze vannak kérdések a csapat körül, pl.: Roo, Kagawa és Welbs helye, mi lesz Nanival, Andóval, Zaha, hogy illeszkedik be, illetve lesz-e érkezõ a kp-re aki kicsit leveszi a terhet Carrick válláról! Az, hogy igen jó csapat legyünk ahhoz idõ kell, az új manager és edzõk miatt, új helyzet alakult ki a Unitednél, ami sok embernek idegen lesz, és hozzá kell szokni, de nem féltem a csapatot! Elsõ évben elégedett lennék egy FA gyõzelemmel is, igaz ez nálam elvárás már évek óta, de nem esnék kétségbe, ha nem nyernénk semmit! Hosszú távra tervez a csapat, és biztos vagyok benne, hogy ez kifizetõdõ lesz, még akkor is, ha erre várni kell pár évet!  

Állítsd össze a saját álom tizenegyedet a mindenkori United játékosokból!
Nem egyszerû, mert sok játékost, akiket megszerettem, csak késõbb láttam játszani videókon, összefoglalókon, vagy csak elég keveset, mint pl. Lee Sharpe, Cantona, Bruce, Robson, Andrej Kancselszkisz, Gary Pallister, Peter S. ,és vannak olyanok is akiket nagyon szerettem, de kezdõbe nem biztos, h beférne hozzám, mint pl. Olé vagy CR.
Tehát:

VDS-GaryNev,Rio,Vidic,Irwin-Becks,Scholes,Roy,Giggs-Roo,RVN
 
 
Milyen érzéssel tölt el, hogy látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?
Örülök neki, kicsit meg is lepett a dolog, mert nem vagyok a legaktívabb a hsz-ek terén, és mivel nehezen tûröm a magas fokú ostobaságot, elég sok rosszallóm is van, akiket innen is csókoltatok! :) Köszönöm mindenkinek aki rám szavazott!

Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?
Mit is mondhatnék amit, még nem mondtak itt el?! Személy szerint én nagyon hálás vagyok az oldalnak, mert "mindent elém tesznek", nem kell keresgélnem,  rosszabbnál rosszabb oldalakon MU-s hírek után, hanem csak annyi a dolgom, hogy bekapcsoljam a gépet és elolvassam a friss híreket, igényesen tálalva, amit meg is teszek minden nap, többször is! Nagyon köszönöm ezt nektek!

Mit üzennél a hazai szurkolóknak?

Nem is üzenettel, hanem inkább egy jókívánsággal fordulnék hozzájuk, mégpedig, h remélem, egyszer az életben mindenkinek megadatik az, hogy eljusson az OT-ra, és élõben megnézhesse kedvenceit! :)


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!