Cole: A túra esélyként szolgálhat

David Moyes-nak a klub menedzsereként elsõ mérkõzése lesz szombaton, amikor a Manchester United a Singha All Star XI együttesével csap össze barátságos mérkõzésen a szezon elõtti felkészülési túrán Bangkokban.


Ez egy esély lehet a 19 játékos számára, hogy a túra alatt lenyûgözzék új menedzserüket és kiharcolják helyüket a csapatban a következõ szezonban.
 
Az ex-Vörös Ördög és a klub nagykövete, Andy Cole a következõket mondta a ManUtd.com-nak: "Mindenki tiszta lappal fog indulni, többek között azon játékosok, akik eddig a kevés játéklehetõség miatt csalódottak voltak az elõzõ szezon során."
 
"Egy új menedzser új ötletekkel érkezik, ezáltal mindenki arra törekszik, hogy jó benyomást keltsen és benne lehessen a csapatban a szezon kezdetén."
 
"Sir Alex már nincs itt, így a dolgok meg fognak változni, amelyet már a szurkolók is rendkivül várnak. Mindannyian rettentõen várjuk."
 
Moyes kezei alatt debütálhat szombaton Wilfried Zaha, a 20 éves játékos a Crystal Palace-tól érkezett.
 
"Már beszéltem vele néhány szót a túrán, miután többször is láttam a Palace-ban játszani tavaly, és úgy néz ki, egy remek fiatal játékosról van szó" - tette hozzá Cole, aki a csapattal turnézik Thaiföldön.
 
"Ez az elsõ kirándulása a Uniteddel, nem hiszem, hogy tudta, hogy mire számíthat - most biztosan nem! Tisztában van azzal, hogy nagy jövõje van a klubnál, hiszen az elõzõ menedzser nem igazolta volna le."
 
 
Két másik újonnan érkezõ is csatlakozott az edzõi stábhoz, Ryan Giggs és Phil Neville, akik mindketten együtt játszottak Cole-lal 8 szezonon keresztül az Old Traffordon.
 
"Giggs egyértelmû volt - több mint 900 mérkõzést játszott eddig a klubnál, ezáltal várható volt" - mondta Andy Cole. "Talán egy kissé meglepõdtem, hogy Phil is visszajött, de már beszélgettem vele és jókat nevettünk, már igazán várom."
 
"Nagyszerû lehetõség számukra, hogy a fiatal korosztály hihetetlen minõséget képvisel."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!