Giggs izgatott edzõi szerepe miatt

Ryan Giggs örül új szerepének - játékosedzõ - és kiderült, már más szemszögbõl látja a mérkõzéseket.


Giggsy-t a hónap elején nevezték ki erre a pozícióra és a klub új szakmai stábjában tanulja az edzõi feladatokat, bár még nem merül bele teljesen.

"Eddig minden jól ment és izgatott vagyok miatta" - mondta. "A megfelelõ egyensúly megtartásáról szól az egész, mert hiszen még játszom is, de eddig élveztem."

"A menedzser szeret edzést tartani, ráadásul Jim Lumsden, Steve Round és Phil Neville is velünk van, így egyelõre még nem fektetek erre nagy hangsúlyt. Most még csak a színfalak mögé tekintgetek és nézem, hogyan mûködnek a dolgok."

"Ez teljesen más, mint játszani. Bár több, mint 20 éve játszom, látom a dolgok másik oldalát is, hogyan készülünk egy mérkõzésre. Ez olyan valami, amit játékosként nem tapasztaltam. Néhány dolgot tudtam, mást pedig nem. Ez egy igazi lecke volt."

 


Giggs továbbra is nagyon fontos játékosa a csapatnak és a Manchester United elsõ felkészülési meccsén egy órát töltött a pályán a Singha All Star XI ellen, amely során több fiatalra szegezõdtek a tekintetek.

"Nagyon izgatott vagyok. Adnan [Januzaj] jól teljesített és úgy néz ki, nagyszerû kilátásai vannak nálunk. A felkészülési szezonban néhány edzést teljesített velünk, amelyek során megmutatta tehetségét" - tette hozzá a walesi.

"Még csak tapasztalatot szerez, tanul az idõsebb játékosoktól és teszi azt, amit a legjobban tud. Ilyenkor még nem akarod elsietni a dolgokat - még nagyon fiatal."

"Wilfried [Zaha] bejött, de nem volt szerencséje, így nem szerzett gólt, míg Jesse-nek [Lingard] is voltak lövései. Nagy élmény ez ezeknek a srácoknak, hogy kijöttek a túrára, nagy közönség elõtt játszanak és tapasztalatot szereznek."

"Nem csak Wilfriednek, hanem minden játékosnak, akit megemlítettem, hatalmas kilátásaik vannak. Mindannyian nagyon izgatottak és az ilyen mérkõzésekbõl tapasztalatokat szereznek."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!