Beckham: A United ismét bajnok lesz

David Beckham szerint David Moyes-ra nehéz munka vár elsõ szezonjában a Manchester Unitednél, de véleménye szerint megnyerhetik a bajnokságot.


Az Old Trafford legendája a Sky Sports Living Sports program részeként egy iskola látogatás során nyilatkozott a Sky Sports News-nak, reméli, hogy Wayne Rooney marad az Old Traffordon.
 
David Moyes kinevezését illetõen Beckham a következõket mondta: "Biztos vagyok benne, hogy rendkívül tapasztalt, és azon menedzserek egyike, aki mindig felvette telefont, és beszélt Sir Alex-szel."
 
"Ez a munka mindig nehéz lesz azon sikerek után, amelyet Sir Alex menedzserként hozott a Manchester Unitedhez, viszont ugyanazok a játékosok maradtak, és biztos vagyok benne, hogy az elkövetkezõ néhány hétben lesznek még érkezõk. A Manchester United menedzsérenek lenni egy nagyszerû munka."
 
Beckham úgy gondolja, hogy újabb izgalmas Premier League-szezon következik -, és bízik abban, hogy ez lesz az elsõ sikere Moyes-nak.
 
"Érdekes lesz az idei szezon, hiszen rengeteg változás történt a Premier League-ben" - tette hozzá. "Jose visszatért, és ez rendkívül izgalmas. Érdekes lesz, de még mindig úgy gondolom, hogy a United fogja megnyerni a bajnokságot. Manchester United szurkoló vagyok!"
 
Beckham úgy véli, hogy a háttérben történõ változások az Old Traffordon csak jótékony hatással lehetnek a klubra, és úgy látszik, hogy tovább építik Sir Alex Ferguson örökségét.
 
 
"Ez egy nagyszerû örökség és a Manchester United a legnagyobb" - mondta Beckham. "Ryan Giggs már hosszú évek óta itt van, és az összes játéokos felnéz rá. Phil Neville visszatért, aki egy tehetséges ember és edzõ is."
 
"Nyílvánvalóan Gary is kiveszi részét a klub életébõl, és Nicky Butt pedig a tartalékokkal foglalkozhat. A fiatal játékosok tisztelik õket, és felnéznek rájuk. Fontos, hogy ez így legyen."
 
Wayne Rooney jövõjét illetõen Beckham így válaszolt: "Remélem, hogy marad, hiszen egy tehetséges játékos és személy szerint Manchester United játékosként tekintek rá."
 

"Nyílvánvaló, hogy a döntés az õ kezében van. Manchester United szurkolóként a legjobb játékosokat szeretném látni a klubban, és bízom benne, hogy marad." 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!