Harcolnának Welbeckért a Fekete Macskák

A Sunderland másodedzõje, Eric Black elismerte, nagy problémába ütközhetnek, ha hosszabb távon végleg meg szeretnék tartani Danny Welbecket.


A tini csatár még a nyáron tette át székhelyét a Stadium of Lightba az Old Traffordról egy egész éves kölcsönszerzõdés keretében.

 

Elsõ góljára egészen a múlt heti emlékezetes Chelsea elleni gyõzelemig kellett várni, azonban lenyûgözõ teljesítményét átmentette a tegnapi Everton elleni bajnokira is, amellyel megindította a jövõjével kapcsolatos találgatásokat is.

 

Welbeck ugyanis kétszer is betalált a Stolverkosok hálójába, és a jelenlegi klubjánál tudják, ha ilyen ütemben folytatja a gólgyártást, az komoly problémákat okozhat a jövõbeli megszerzésével kapcsolatban.

 

 

"Ez egy olyan probléma, amivel szembe kell néznünk. Ha egy kicsit arra koncentrálunk, hogy a lehetõ legjobb teljesítményt nyújta nálunk, és elérje akár a 15 gólt is a szezonban, akkor ezt követõen egy másik fajta problémával kell szembesülnünk" - mondta Black.

 

"De elõször az kell, hogy legyen egy ilyen problémánk."

 

Blacket teljesen lenyûgözte a fiatal reménység tehetsége, és szerinte a Sunderlandben tovább erõsödhetne, ahol több játéklehetõséghez juthat, mint a Manchester Unitednél.

 

"Õ egy kivételesen jó játékos. Mindennap látom az edzéseken és fantasztikus képességekkel rendelkezik."

 

"Mostanra már az önbizalma is megvan. Valószínûleg az egyetlen tényezõ, ami visszavetette eddig a fejlõdésben, az az volt, hogy nem jutott elég játéklehetõséghez felnõtt szinten hétrõl-hétre."

 

"Jelen pillanatban ez azonban megvan neki, és él is vele. Fenomenális lehetõségek rejlenek benne - ez lehet az, amiért a világ egyik legnagyszerûbb klubjának játékosa."

 

"De remélhetõleg nálunk tovább folytatja kivirágzását, és reményeink szerint ez minél tovább fog tartani." 

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!