Macari Fellainit hozná az Old Traffordra

Az egykori Vörös Ördög reméli, hogy az Everton gólerõs középpályása érkezik az Old Traffordra, mintsem a Barcelona sztárja.


A Manchester United egykori középpályása, Lou Macari szerint Marouane Fellaini jobb választás lenne Old Traffordon, mint Cesc Fabregas.
 
A hírek szerint a United kész 30 millió eurót [25,9 millió font] fizetni a Barcelonának az Arsenal egykori kapitányáért, ám az ex-Vörös Ördög szerint az Everton gólerõs középpályását kellene David Moyes-nak az Old Traffordra hozni.
 
"Amiben Fellaini jobb, mint Fabregas, az a gólok" - mondta Macari a talkSPORT-nak.
 
"Fellaini szeret elõre játszani, és nem vagyok abban biztos, hogy ez õ rá [Fabregasra] is igaz. Fabregas inkább szereti körbejáratni a labdát."
 
"Minden kétséget kizáróan kell valaki. Van 1-2 játékos, aki hiányzik jelenleg. Ashley Young sérült, Antonio Valencia nem utazott el a túrára, Ryan Giggs sem lesz fiatalabb és Paul Scholes is visszavonult."
 
"Az emberek könyörögtek az elõzõ szezonban egy középpályás idejöveteléért, és ebben az évben még nagyobb igény van rá."
 
 
Egy másik ex-Manchester United védõ, Denis Irwin egyetért Lou Macari megjegyzéseivel, miszerint a Unitednek erõsíteni kell a középpályán.
 
"Scholesy visszavonulásával egy fantasztikus játékost veszítettünk el, és Darren Fletcher [aki krónikus bél betegségben szenved] visszatérését sem tudjuk megjósolni" - jegyezte meg Irwin.
 
"Szóval erõsítésre van szükségünk a középpályán, viszont biztos vagyok abban, hogy David Moyes-nak megvannak elképzései."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!