Cole élvezi szerepét

Andy Cole egyike azon korábbi United játékosoknak, akik az AON által támogatott felkészülési túrán elkísérték a csapatot.


A triplázást átélõ csatár, aki jelenleg a klub nagykövete elfoglalt volt Bangkokban és Sydney-ben is, több kereskedelmi és partneri rendezvényen részt vett a klub nevében. A ManUtd.com-nak elmondta, miért is élvezi ezt a szerepet.

 

"Nagy megtiszteltetés, hogy a Manchester United nagykövete lehetek. Amikor játszottam, nem vettem észre, mennyi munka van a színfalak mögött - talán nem adtam meg azt a tiszteletet a kereskedelmi csapatnak, amit megérdemelnek. De sokkal inkább értékelem most, hogy a másik oldalon vagyok."

"Amikor elõször voltam ebben a szerepben, nem igazán tudtam, mire számítsak, de nagyon más volt, mint játékosként. Nagyon keményen dolgozik itt a csapat és úgy tûnik, mindez egy nagyon szoros csomó. Jól kijövök velük, nem úgy néznek rám, mint Coley, aki meccseken játszott, hanem mint egy tag közülük. Ez jó dolog és ezért érzem én másnak ezt."

 


"A szerepem legjobb része az utazás, ami fenomenális volt. Eljönni a túrával ilyen helyekre, látni a szurkolókat a világon mindehol - még mindig nem tudom elhinni ezt."

"A felkészülési túrák megváltoztak azóta, amikor még a Unitedben játszottam. Több és több partner jön, ezért a túrák sokkal nagyobbak és a játékosoktól is sokkal több pályán kívüli szereplést várnak. Az elsõ csapat menetrend szerinti járaton elkülönítve utazott, manapság meg már saját géppel repül a csapat."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!