McQueen nem szeretné, hogy Rooney távozzon

Gordon McQueen, a Manchester United egykori védõje szerint Rooney szinte biztosan annak a határán áll, hogy elhagyja a klubot.


Az angol válogatott játékos "dühös és össze van zavarodva" David Moyes legutóbbi nyilatkozatai miatt miközben a Chelsea már is ajánlatott tett a csatárért.

 
McQueen szerint a United hibát követne el, ha egy rivális Premier League csapatnak adná el.
 
Számba véve annak a lehetõségét, hogy a játékos a Chelsea-be igazolna, McQueen a következõket nyilatkozta a Sky Sports News-nak: "Nagy esemény lenne Wayne számára, de reméljük, hogy ez nem fog megtörténni.
 
"Remélem a Manchester Unitednél fog maradni. Ennek ellenére sajnos nekem úgy tûnik, hogy Rooney már eldöntötte, hogy távozni fog az Old Traffordról, és úgy néz ki, hogy a klub valószínûleg elfogja engedni."
 
"Szerintem azt szeretnék, hogy egy olyan európai klubhoz menjen amelyik megtudja engedni magának, hogy megvásárolja a játékost - Paris St Germain vagy a Monaco - de kizárt, hogy elengedjék a Chelsea-hez vagy a Man Cityhez."
 
"A United valami hasonlót csinált az elõzõ szezonban - és az én véleményem szerint - ez nyerte meg nekik a bajnokságot. Vettek egy remek gólvágót az egyik riválisuktól, ez volt Robin van Persie az Arsenálból."
 
"Valószínûleg növelné a Chelsea esélyeit a bajnokság megnyerésére, ha megszereznék Wayne Rooney-t. Csak meg kell nézni hány gólt szerzett az elmúlt kilenc évben. Nehéz lenne ezeket a gólokat pótolnia a Unitednek."
 
 
A kérdésre, hogy Rooney eladása rákényszerítené-e a Unitedet egy másik csatár megvételére McQueen a következõt válaszolta: "Vannak más csatárok is a csapatban. Ott van Chicharito, Danny Welbeck és Robin van Persie is."
 
"Véleményem szerinte azon dolgoznak, hogy igazoljanak egy-két nagyobb kaliberû játékost. David Moyes már megemlítette, hogy a középsõ középpályát megakarja erõsíteni."
 
"Az elmúlt napokban sokat beszéltek Cesc Fabregas-ról is. Szerintem sok United szurkoló nem lenne olyan csalódott ha Rooney távozna, és szinte biztosan örülnének ha Fabregast vörös mezben látnák."
 
"Én nem szeretném, hogy Rooney elmenjen. Mindegy, hogy hova megy, de biztos nem fog annyi tróféát nyerni mint amennyit a Manchester Unitednél nyert. Szóval valószínûleg ezt még megbánhatja a trófeák számát tekintve."
 


skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!