Jones: Bármilyen poszton játszanék

Phil Jones még nem beszélt új menedzserével arról, hosszú távon hol számol vele Moyes, de õ szívesen eljátszik bármelyik pozícióban.


Az angol válogatott játékos az elõzõ szezon során megfordult a védelem közepén és szélén is, valamint a középsõ középpályás posztján is - és mindenhol kiválóan szerepelt.

Jones elmondása szerint az összes játékos nagyon élvezi az életet új menedzserük irányítása alatt és õ ott szerepel majd, ahol csak szükséges.

"Még nem beszéltünk errõl, de biztos vagyok abban, hogy a túra elõrehaladtával ez felmerül majd" - mondta Phil a ManUtd.com-nak.

"Mint elõzõ szezonban is elmondtam, amikor a védelem tengelyében, szélén és a középpálya közepén is szerepeltem, én egyszerûen csak szeretek focizni és ha ehhez különbözõ posztokon kell szerepelnem, az rendben van, hiszen játszani akarok. Remélhetõleg sok mérkõzésen pályára tudok lépni."

 


Több korábbi játékos és szakértõ is úgy véli, Jones egyszer a United csapatkapitánya lesz és a klub történelmének egyik legjobbjává válhat, õ magát nem ragadják el ezek a bókok, õ inkább továbbra is arra koncentrál, hogy keményen dolgozzon.

"Nyilván remek ilyen megjegyzéseket hallani, de továbbra is bizonyítani akarok magamnak és meccseken tenni a dolgom. Ebben a szezonban is ez a célom."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!