Fiatalok kopogtatnak az ajtón

David Moyes-t továbbra is lenyûgözik fiataljai a Yokohama F-Marinos elleni 3-2-es vereség ellenére is.


Jesse Lingard, Adnan Januzaj és Michael Keane az U21-es csapatból kerültek fel a 2013-as Aon által támogatott túra keretébe, míg Wilfried Zaha jó hatást próbál kelteni a Crystal Palace-tól való érkezését követõen.

 

Miután Lingard az elmúlt két meccsén már harmadik gólját lõtte - most éppen közelrõl - Zaha jó elfutását követõen, sok minden adott csodálatra okot egy olyan csapattól, aminek csak 23 év volt az átlagéletkora.

 

Amikor a menedzsert arról kérdezték, hogy a 20 éves Lingardnak van e esélye az elsõ csapatba kerülésre, Moyes az MUTV-nek a következõt válaszolta: "Van esélye. Ez egy kemény meccs volt ma este a fiatal srácoknak és valószínûleg ennél fiatalabb csapattal ki sem tudtunk volna állni, olyanokkal a kezdõben, mint Wilf, Adnan és Jesse."

 

"Meg akartuk nézni, hogy mire képesek és mindannyian jól teljesítettek. Nehéz meccs volt ez számukra - az egyik legszebb pálya, amit valaha láttam, újra teltház volt és a stadion is csodálatos - szóval ez nagyszerû tapasztalat a fiatal játékosoknak. "

 

"Szeretném látni, hogy mire képesek és lehetõséget akarok nekik adni, mivel minden nehezebb lesz, amikor visszamegyünk és a meccsek komolyabb jellegûek lesznek. Ez az õ lehetõségük és nem keltenek csalódást. A fiatal játékosok jól teljesítenek."

 

 

"Wilf készítette elõ az elsõ gólunkat és remekül hozta helyzetbe Jonny Evanst, aki 3-1-re alakíthatta volna az állást, de a kapufa mellé lõtt. Igazán jó jeleket mutatott, de továbbra is dolgozunk rajta. Még csak most illeszkedik be, ahogyan én is, és most ismer meg mindenkit, de jó munkát végez jelenleg."

 

A fõnök dühös volt a három bekapott gólnál történt védekezés miatt és úgy érezte, hogy elég helyzetet dolgoztak ki, hogy megnyerjék a meccset. A vereségrõl így nyilatkozott: "Csalódott vagyok a bekapott gólok miatt. Rengeteg helyzetünk volt, hogy eldöntsük a meccset. Amikor 2-1-re vezettünk, volt egy nagyszerû helyzetünk és még ezután is voltak helyzeteink, amiket nem használtunk ki. De õk egy remek csapat és jól játszottak."

 

 


www.manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!