Sir Bobby: Rooney megdönti a rekordom

A 249-es gólrekorder, a Vörös Ördögök legendája, Sir Bobby Charlton ragaszkodik ahhoz, hogy Wayne Rooney marad az Old Traffordon és tovább fog dolgozni azon, hogy megdöntse a klub mindenkori gólrekordját.


Moyes is elmondta: "Wayne Rooney a Manchester United játékosa, és az is marad."

 
Sir Bobby pedig a következõket fûzte hozzá: "Nem vagyunk olyan ostobák, hogy elhamarkodott döntéseket hozzunk. Nem akarunk elveszteni egyetlen jó játékost sem, és õ egy igazán nagyon-nagyon jó játékos."
 
"Abban bíztam mindig, hogy egy nap megdönti a rekordom és hogy õszinte legyek, még mindig ebben bízom."
 
 
Charlton részt vesz a United szezon elõtti túráján, és az Operation Breakthrough projekt hongkong-i állomásán a holnapi Kitchee FC elleni mérkõzés elõtt adott interjút.
 
A United egykori csatárát már szintén lenyûgözte a Vörös Ördögök új menedzsere, David Moyes.
 
"Õ egy elsõ osztályú edzõ és menedzser, egyáltalán nem voltam meglepve, hogy Ferguson rá gondolt, aki átveheti a helyét a Manchester United élén. Elnézem Davidet és látom, hogy nincs nála jelenleg boldogabb ember, csak bíznunk kell benne és a végén mi leszünk a gyõztesek."
 
Alex Ferguson elképesztõ, 27 év varázslat után adta át a stafétabotot kollégájának és Charlton szerint Sir Alex - aki továbbra is az igazgatótanács tagja marad - ott lesz Moyes mellett, ha segítségre szorul.
 
"A folytonosság fenntartása szempontjából volt fontos, hogy Ferguson az igazgatótanács tagja maradjon. Tudom, hogy ha valamivel nagyon nem értene egyet, hangot adna véleményének, de abban is biztos vagyok, hogy nem lesz olyan dolog, amiben ne értenének egyet Moyes-szal. Tudom, hogy kölcsönösen gyümölcsözõ, remek munkakapcsolat lesz majd közöttük."
 
Rooney sérülés miatti hiánya nagyobb lehetõséget adott az újonnan szerzõdött Wilfried Zaha szereplésére, akit Charlton is méltatott.
 
"Van egy új játékosunk, Zaha. Talán el lehet mondani, hogy õ volt a túra csillaga. Azt csinál a labdával, amit csak akar, bátran áttör a védõkön és megcélozza a kaput. Azt hiszem, nagy kedvenc lesz belõle."
 
Egyéb forrás: thesun.co.uk
 
 


skysports.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!