Jones eddigi tapasztalatai

Phil Jones nagyon várja az új szezont, miután izgatott attól, amit David Moyes irányítása alatt az edzéseken látott.


Miután egy hetet az Aon Training Complex-ben edzettek, a Vörös Ördögök három hétre felkészülési túrára mentek és Jones szerint a csapat szépen épül fel a szezon elsõ tétmeccsére, melyet augusztus 11-én a Wigan ellen játszik a gárda.

"Már 4-5 hete együtt vagyunk és volt néhány igen jó edzésünk" - mondta. "Õ [Moyes] elvárt valamit tõlünk az edzések és meccsek során, amit foganatosított is, mi pedig már látjuk a dolgokat a találkozók elõrehaladtával. A szezon kezdésére készen állunk majd. Sok srác nagyon izgatott."

Jones élvezi azt, hogy a csapattal együtt túrázik és lenyûgözte, amit Hongkongból látott a két nap során, amióta a cspat a városban van.

 


"Nagyon jó, a srácok tényleg élvezik. Nagyon komoly szurkolótáborunk van itt és nagyon jó teljesítményt szeretnénk nyújtani ma este. Élveztem a túrát - különbözõ országokban jártunk és számos különféle látnivalót megnéztünk."

David Moyes korábban már elmondta, nincsenek félelmei a Hong Kong Stadium talajával kapcsolatban, Jones hasonlóan vélekedik a helyzetrõl.

"Nem szükséges aggódni a pálya miatt. Minden héten különbözõ talajon játszunk és különbözõ pályákon nõttünk fel. Nem számít, milyen körülményeket kapunk, készen fogunk állni és remélhetõleg jól teljesítünk majd."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!