Moyes elsõ hónapja a Unitedben

Miután David Moyes eltöltötte elsõ hónapját a Manchester United menedzsereként, a Vörös Ördögök legendájának Bryan Robsonnak, nincsenek kétségei alkalmasságát illetõen, látva közelrõl is a skót tréner munkáját a felkészülés alatt.


Robsont teljesen lenyûgözték az eddig látottak Moyes hozzáálásával kapcsolatban, amelyrõl a következõképpen beszélt: "Azt hiszem jó úton halad a United élén. Remek játékosokkal dolgozhat együtt, és biztos vagyok, abban hogy nagy dolgokat visz majd véghez a srácokkal. Az eddig látottak alapján nagyesélyt látok erre."

 
 
A United legendája szerint, nem valószínû, hogy hatalmas változások fognak történni, de számít egy-két nagy név érkezésére.
 
"Úgy gondolom, David pontosan tudja, hogy nem kell hatalmas változásokat eszközölnie, csak saját stílusát beleadva néhány finomhangolásra lesz szükség. Szerintem most azon van, hogy amíg lehet egy-két fontos posztra a legmegfelelõbb embereket hozza el. Amivel remélhetõleg elhallgattatja majd a transzferekkel kapcsolatos elégedetlenkedõ hangokat is."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!