Ferguson: Itt az idõ, hogy felébredjünk

Sir Alex Ferguson arra buzdítja a Manchester United játékosait, hogy 'ébredjenek fel', azonban dicsérettel illeti játékosai jellemét.


Minden sorozatot figyelembevéve mindeddig veretlen a Manchester United gárdája ebben a szezonban, azonban képtelen egyenletes teljesítményt nyújtani, különösen az elmúlt hetekben.

 

14 eddigi Premier League mérkõzésük felén döntetlent értek el a Vörös Ördögök, azonban még így is holtversenyben listavezetõk a hullámvölgyben lévõ Chelseavel egyetemben.

 

A Bajnokok Ligájában sokkal jobban áll a csapat szénája, hiszen egyedül vezetik a C-csoportot, és mindeddig még gólt se kaptak, emellett pedig egy esetleges ma esti döntetlen Sir Alex Ferguson egykori klubja, a Rangers ellen akár a továbbjutást is jelentheti számukra a legjobb 16 közé.

 

Ferguson csapata rengeteg problémája ellenére elégedett játékosai harcias mentalitásával, ami leginkább a legutóbbi mérkõzéseken jellemzi õket, azonban szeretné, ha a csapat elkezdene javítani teljesítményén az elkövetkezendõ hetekben.

 

 

"Eljött az idõ, hogy felébredjünk" - kezdte a skót menedzser.

 

"Az egyetlen dolog, amit biztosra mondhatok, hogy a nagy csapatok a szezon utolsó pillanatáig harcolni fognak."

 

"Rengeteg mód van a futball elemzésére. Csak meg kell néznünk a West Bron, a Fulham, vagy az Everton ellen elhullajtott pontokat."

 

"Ha csak ezeket a mérkõzéseket gyõzelemre hozzuk, hat ponttal vezetnénk a bajnoki tabellát. De az utolsó pillanatban lõttünk gólt a Wolves és az Aston Villa ellen is, úgyhogy ha más szemszögbõl nézzük, akkor akár lehetnénk hat ponttal is lemaradva."

 

"Ez is mutatja, hogy nekem is csak emberi lényekkel van dolgom. Õk olyan emberek, akik megpróbálják a lehetõ legtöbbet kihozni az adott helyzetbõl."

 


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!