Ronaldo: Rio a barátom

Cristiano Ronaldo megbecsülését fejezte ki egykori csapattársa, Rio Ferdinand tiszteletére megrendezett Sevilla elleni mérkõzés alkalmával.


A középhátvéd több, mint 1 évtizede van az Old Traffordon, ez alkalomból tiszteletére mérkõzést rendeztek, amelyre Sevilla együttesét hívták meg, és Ronaldo néhány kedves szót szólt a játékosról, aki segített számára világklasszis csillaggá válnia a Manchesterben töltött ideje alatt.
 
"10 év telt el, mióta aláírt a Unitedhez és ma, mint a Real Madrid játékosa, szeretnék az Old Trafford és a futball világának egyik legnagyszerûbb játékosáról beszélni" - kezdte Ronaldo. "Barátomról, Rióról."
 
"Számomra ez egy hihetetlen megtiszteltetés, hogy minden idõk egyik legjobb védõje elõtt tiszteleghetünk egy ilyen fontos estén. Az õ futballja és személyisége, a pályán és azon kivül is meghatározó volt, nem csupán a csapat, hanem mindannyiunk számára, s örülök a lehetõségnek, hogy nagy emlékeket és futball pillanatokat éltem át vele."
 
 
"Amit mondok, talán segíthet jobban leírni õt, mint játékos: Úgy érzem, szerencsés vagyok, hogy sokáig vele játszhattam, nem pedig ellene."
 
"A mai napon azt kívánom minden szurkolónak, hogy élvezze ezt az emlékezetes estét, és ragadja meg az alkalmat, hogy tisztelettel adózhat az egyik legemlékezetesebb játékos elõtt, aki valaha a United mezét viselte."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!