Giggs: Ez lesz az eddigi legkeményebb szezon

A United veterán középpályása úgy érzi, a 2013/14-es szezonban lesz a legkiélezettebb a harc a Premier League történetében a bajnoki cím megszerzéséért.


A Vörös Ördögök 20 bajnoki címet ünnepelhettek már, a tavalyi pedig a 13. bajnoki cím volt, amióta az angol elsõ osztályt Premier League-nek hívják.

 

Nem lesz könnyû feladat a Unitednek Anglia trónján maradni, hiszen olyan csapatok, mint a Manchester City, a Chelsea vagy az Arsenal bármikor letaszíthatják. A kihívóknál is számos változás történt a nyáron, amíg a Unitednél visszavonult Sir Alex Ferguson, és David Moyes lett kinevezve a helyére, addig a Chelsea csapatához Jose Mourinho tért vissza, a Manchester Cityhez pedig Manuel Pellegrini érkezett.

 


„Ez lesz minden idõk 'legmegjósolhatatlanabb' kimenetelû szezonja, és épp ezért a szurkolók számára nagyon izgalmas lesz” – mondta Giggs.


„Nagy változások történtek nálunk Sir Alex Ferguson visszavonulásával, de a Chelsea és a City is átalakult. Senki nem tudja, hogy mi fog történni. Van néhány nagyon jó csapat és néhány nagyon jó menedzser, akik a bajnoki címért fognak harcolni. Ez lesz a legszorosabb bajnokság.”


„Az összes élcsapat nagyszerû kvalitásokkal bír, a City minden áron vissza akarja hódítani a serleget, a Chelsea pedig ismét Jose Mourinho tapasztalatával vághat neki a szezonnak. Ott vannak még továbbá az olyan klubok, mint az Arsenal, a Tottenham vagy a Liverpool, így nagyon izgalmas idény elé nézünk. Persze mi, a bajnokok is alig várjuk, hogy újra elkezdõdjön a versenyfutás és megvédhessük a címünket.”
 


Skysports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!