Giggs: Még éhesebbek vagyunk

Ryan Giggs 21. alkalommal lépett pályára United mezben tegnap a Wembleyben és szerzett egy újabb trófeát, mely után elmondta, az õ és csapattársai vágya a sikerre nagyobb, mint valaha.


A 39 éves walesi kiválóan teljesített a szezon nyitányán, melyen a Vörös Ördögök 2-0 arányban legyõzték a Wigant.

Mindez tökéletes mód volt David Moyes számára, hogy elkezdje manchesteri uralkodását és Giggs szerint a Manchester Cityvel és Jose Mourinho Chelsea-jével folyó küzdelem során képes lesz a csapat jó eredményeket szállítani.

"Mindig jó, ha megnyerjük a Community Shieldet, ez jó szezonkezdés. Ez jó az új menedzsernek és minden más érintettnek - trófeával kezdtük a szezont" - mondta a veterán a PA Sportnak.

"A menedzsernek és több játékosnak is ez volt az elsõ, hogy megnyerte ezt. Meg akartuk nyerni, ráadásul jó játékkal."

"A gyõzelem az, amirõl szól ez a klub. Nem nyerhetsz minden évben, de versenyezni akarunk és a legjobb esélyt megadni magunknak a gyõzelemre. Ezt tettük az évek során. Mi vagyunk a bajnokok, tudjuk milyen nehéz ezt megvédeni, de a legjobbunkat fogjuk nyújtani."

 


Bõven akadtak változások ezen a nyáron a Premier League trófeájáért harcoló csapatoknál, hiszen új menedzser és játékosok érkeztek a Manchester Cityhez és a Chelsea-hez is, amik új kihívást jelentenek.

"Mourinho a Chelsea-hez jött, a City pedig rengeteget költekezett, de ezek miatt nem aggódunk. Mi vagyunk a bajnokok, tudjuk milyen nehéz megvédeni a címet, de tapasztaltunk már ilyet korábban is és meg fogjuk próbálni ebben a szezonban is. A minõség benne van a csapatban, ezt tavaly megmutattuk. Meg kell mutatnunk idén is."

A United egyelõre nem igazolt, de Giggy szerint nem is attól függ a sikeresség, hogy jön-e valaki.

"Úgy vélem, elég lassú ez az átigazolási idõszak. Mint mondtam, a City korán bevásárolt, de ezt leszámítva sok mozgás nem volt. Az utolsó két hét azonban izgalmas lehet. Ki kell várjuk és majd meglátjuk, mi lesz."

"Ha leigazolunk valakit, remek. Ha nem, akkor így megyünk tovább. Igen boldogok vagyunk a játékosokkal az öltözõben. Ezekkel a játékosokkal lettünk bajnokok és nagyon várjuk már a rajtot."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!