A mai kezdõ

A MEN szerkesztõsége arra kérte a szurkolókat, hogy szavazzák meg a United kezdõ tizenegyét a Premier League nyitó mérkõzésén a Swansea ellen.


Ami jól mûködik, ahhoz nem kell hozzányúlni?

 
Úgy tûnik, hogy nagyjából ez a gondolatmenet vezérelte a Vörös Ördögök szurkolóit, amikor leadták szavazataikat. Mivel a felállás nem volt megszabva, így az is kiderül a szavazás során, hogy a rajongók körében a 4-4-2-es felállás a legnépszerûbb.
 
David de Gea a kezdõben szinte egyértelmû választás volt, a szavazók 97.5%-a szavazott ugyanis a fiatal spanyolra.
 
Nemanja Vidic a védelem szívében hasonlóan 92.4 %-kal, míg Rio Ferdinand 76.3%-kal szinte automatikus választás voltak a szurkolók részérõl.  
 
Szintén nem alakult ki nagy verseny a védelem baloldalán Patrice Evra 94.2%-ával.
 
A jobb oldalon viszont meglepetésre Phil Jones 46.9%-os szavazattal megelõzte Rafaelt, aki persze lehet csak sérülése miatt kapott jelenleg 32.1%-ot.
 
 
A  középpályán Michael Carrick 88.5%, Tom Cleverley 38.7%, Shinji Kagawa pedig csak második választás lett 37.9%-kal. Egy újabb meglepetéssel pedig az új fiú, Wilfried Zaha 43.4%-kal megelõzte Antonio Valenciát, aki a szavazatok 37.6%-át kapta, Nani pedig 24.8%-al kezdõ a jobb szélen.
 
Természetesen az élre Robin van Persie került 98.2%-kal, és a Rooney körül kialakult távozási botrány ellenére a szavazók többsége õt találta Van Persie legjobb partnerének 55.9%-os szavazattal. Második választásként pedig Danny Welbeck maradt a szurkolók szavazatainak 24.2%-ával. 
 
Tehát a rajongók szavazatainak alapján a United kezdõje a mai meccsen: (4-4-2) de Gea, Jones, Vidic, Ferdinand, Evra, Zaha, Carrick, Cleverley, Nani, van Persie, Rooney.


manchestereveningnews.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!