Ne becsülj le minket!

Ryan Giggs szerint a Manchester Unitedben kétkedõknek oda kellene figyelniük a Swansea felett aratott 4-1-es sikerre, miközben a 39 éves legenda szerint teljesítményük még javulni fog.


Robin van Persie és Danny Welbeck 2-2 góljával sikerült begyûjteni a gyõzelmet a Liberty Stadiumban és Giggs szerint ezt üzenetnek is lehet venni, miszerint a United képes megtartani bajnoki koronáját.

"A játékosok nem figyelnek arra, hova várják õket az emberek. Az elõzõ héten azt mondták nekem, a bajnoki címre csak a harmadik legesélyesebbek vagyunk, de tudjuk, milyen minõség van a csapatban" - mondta a walesi varázsló az MUTV-nek. "A mai teljesítményen még tudunk javítani és kell is javulni, de ne becsüljük alá ezt az eredményt! A Swansea otthonába jönni és gyõzni, fõleg úgy, hoy négy gólt is lövünk az valami különleges dolog."

"Egyénileg és csapatként is jobbak tudunk lenni. A játékosok tudják ezt, nem vagyunk túlságosan izgatottak emiatt, tudjuk, hogy ez csak az elsõ meccs volt. Tudunk javulni és kell is."

 


Giggs nyakig benne volt az elsõ gólban - õ ívelt Robin van Persie elé, aki aztán a hálóba tüzelt. A négybõl három igazán remek találat volt, de Giggs sokkal inkább az idõzítéstõl, mint a technikai résztõl volt elragadtatva.

"Volt néhány szép gólunk, de ami a fontosabb, hogy jó idõben jöttek. Robin és Danny gólja betett a Swansea-nak. A második félidei két gól pedig elképesztõ befejezések eredménye, amikre mi képesek vagyunk."

"Danny (Welbeck) nagyszerû héten van túl. Valószínûleg ez az õ hete Rickie Lambert mellett. Középcsatárként gólokat akar szerezni és a héten szerzett is hármat."

Giggs egy órát játszott, helyére az a Wayne Rooney állt be, akinek ez volt az elsõ meccse az új szezonban. De itt nem ért vége a walesi feladata, hiszen játékosedzõként a padról is képes lehet hatással lenni.

"Még mindig szokom az edzõi létet, hogy lecserélnek, majd a padról vagyok része a meccsnek. Élvezem és mindez arról szól, hogy a megfelelõ egyensúlyt elérjem, lépést tartsak az edzéseken és a játéktól távol teszem a dolgom. A fõnök és a stáb ragyogóak voltak velem és a srácok is élvezik a helyzetet." 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!