Giggs: Mi diktáljuk az ütemet!

Ryan Giggs szerint a Manchester Unitednek kell diktálnia az ütemet a Premier League idei szezonjában, csillapítva ezzel a Jose Mourinho vezette Chelsea által jelentett fenyegetést.


Elsõ Stamford Bridgen történt regnálása során Mourinho két inspiráló villámrajtot vett csapatával, amely után meg sem álltak a bajnoki címig. És mindkét sikert tagadhatatlanul segített az a tény, hogy már a szezon korai szakaszában jelentõs elõnyre tettek szert a Vörös Ördögökkel szemben.

 

Ha csak a tényeket nézzük, a 2004/2005-ös szezonban a Manchester United már tíz fordulót követõen 6 pontos hátrányt szedett össze a Kékekkel szemben, míg a következõ, 2005/2006-os idényben ugyanennyi forduló után már 10 egységnyi volt a két csapat közötti differencia. Szerencsére a leckét hamar megtanulták az Old Traffordon, így Giggs és társai a következõ három szezonban, 2007 és 2009 között mesterhármast elérve az összes bajnoki címet behúzták a Premier Leagueben.

 

 

"Mourinho elsõ Chelsea-s érájában csapatával több jó rajtjuk is volt, és mi ezeket követõen nem tudtuk már utolérni õket" - kezdte Giggs a hétfõi, Chelsea elleni rangadót megelõzõen, kiemelve abbéli vágyát, hogy ezúttal minden másként legyen.

 

"Egyértelmû, hogy mindenki mindig arra törekszik, hogy jó rajtot vegyen. Nyilvánvaló, hogy idén nagyon kemény sorsolásunk van a szezon elején, de a Swansea ellen szombaton aratott gyõzelemmel jól kezdtünk, és remélhetõleg ezt a sort folytatni tudjuk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!