Alan Smith edzõi ambíciói

Az egykori manchesteri kedvenc, Alan Smith arra hajt, hogy õ lehessen a legújabb egykori Vörös Ördög, aki beállhat az edzõk népes táborába.


A jelenleg az MK Dons alkalmazásában álló játékos már átvette a harmadosztályban szereplõ gárda tartalék csapatának irányítását, és felfigyelt az Aon Edzõközpontban megfigyelhetõ helyzetre, ahol olyan egykori csapattársai kerültek pozícióba az edzõi stábban, mint Nicky Butty, Ryan Giggs vagy Phil Neville.

 

"Még be kell fejeznem az edzõi képzésemet, de menni fogok Észak-Írországba, mert ott lehet megszerezni ezeket a képesítéseket" - kezdte Smith a Manutd.com-nak.

 

 

"Valahol az út közepén járhatok, de szeretném azt csinálni, amit Paul McGuinness és Warren Joyce csinál a Unitednél, hogy én is részese lehessek annak, ahogy a fiatal játékosok fejlõdnek és egyre feljebb és feljebb lépkednek."

 

"Megvan a tapasztalatom azt illetõen, hogy milyen a dolgok másik oldalán állni, ahol neked szinten feljebb kell lépned, de olyan emberekben kell bíznod, akik nem biztos, hogy emlékeznek még arra, hogy valamikor te is ugyanúgy játszottál, mint õk. Remélhetõleg esetemben ez nem áll fenn, és még mindig emlékeznek arra, amikor én is a pályán voltam, ezzel együtt pedig bíznak abban, amit mondok nekik."

 

"Hogyha a fiatalok olyanoktól tanulhatnak, mint Ryan [Giggs], Phil [Neville] és Nicky [Butt], akik ugyanolyan munkát végeznek mint én, az csak jól sülhet el. Az emberek még emlékeznek arra, hogy nemrég még õk is játszottak, így úgy vélik, hogy olyan információkat hordoznak magukban, amely elegendõ lehet ahhoz, hogy azonnal felhasználva az ember elõrébb lépjen."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!