Moyes megvédi dupla ajánlatát

A Manchester United menedzsere, David Moyes kijelentette, õ nem állna Leighton Baines és Marouane Fellaini útjába, ha még mindig õ lenne az Everton menedzsere.


A Vörös Ördögök nemrég egy 28 millió fontos ajánlatot tettek a duó megszerzéséért, amelyet klubjuk visszautasított, 'nevetségesnek' nevezve azt.

 

Azonban Moyes szerint mindkét játékos karrierét segítené, ha az Old Trafforda igazolhatnának, ezért nyomatékosította Roberto Martinez irányába, hogy ne álljon sztárjai útjába, ha azok távozni akarnak.

 

"Én egyértelmûen szimpatizálok Roberto Martinezzel" - kezdte Moyes.

 

"De azt is tudom, hogy ha én lettem volna az Everton menedzsere, és Sir Alex Ferguson ajánlatot tett volna Bainesért és Fellainiért, akkor nagyon nehezen tudtam volna õket megtartani."

 

"Mindig is azt gondoltam, hogy a legjobb dolog az, ami a játékos számára a legjobb."

 

 

Moyes emellett a klubja által az Evertonnak ajánlott vételi összeget is védelmébe vette, kijelentve, hogy egy gyorsan változó, kiszámíthatatlan átigazolási piacon kell sikereket elérni manapság a kluboknak.

 

"Jelen pillanatban egy elég vegyes átigazolási piacot láthatunk magunk elõtt. Senki nem biztos benne, hogy merre is járnak manapság az árak" - tette hozzá.

 

"Kaptunk ajánlatokat játékosokért, amelyekrõl úgy gondoltuk, hogy elég alacsonyak. Éppen ezért értem, amikor más klubok azt gondolhatják, hogy bizonyos pénzmennyiség az õ játékosunkért sem elég."

 

"Ebben semmilyen tiszteletlenség, vagy más nem játszik szerepet. Hihetetlenül tisztelem az Everton-t, és az utóbbi idõben több héten is beszéltem az elnökükkel, Bill Kenwrighttal."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!