Jones: Nincs jobb, mint otthon

Phil Jones egy exkluzív blogban írta le, miért várja nagyon a hétfõi, chelsea elleni összecsapást, mint az idei szezon eésõ hazai mérkõzését.


Minden nagyon különleges abban, hogy az Old Traffordon játszol; minden egyes alkalommal libabõrös leszel, amikor a gyepre lépsz. Mi megszoktuk ezt, de ki tudja, más csapatok játékosai éreznek-e ilyet, mikor kilépnek oda!

Még emlékszem az elsõ hazai mérkõzésemre a Unitedben, zseniális érzés volt kisétálni a játékoskijáróból. Egyetlen alkalommal játszottam elõtte az Old Traffordon, amikor a Blackburnnel 7-1-re kikaptunk. United játékosként kisétálni nagyszerû érzés volt, egy olyan pillanat, amit soha nem feledek. Sir Alex néhány nappal elõtte elmondta, hogy játszani fogok, kissé aggódva sétáltam ki, miközben azon töprengtem, hogyan mehetne a találkozó és én hogy csinálom a dolgom. De amint elkezdõdött a meccs, lehiggadtam és 3-0-ra nyertünk [a Tottenham ellen], szóval szép nap volt.

Nagyon várjuk, hogy visszatérjünk hétfõ este az Old Traffordra és a szurkolóink elõtt szerepeljünk, akik mindig olyan csodás támogatást adnak. És milyen nagy meccsel is kezdünk, a Chelsea-vel otthon. Amikor kijön a sorsolás, ezeket a találkozókat keresed, ezeket várod. Tudjuk, hogy jó csapat a Chelsea és a Mourinho-faktor még egy kis fûszert is ad a párosításnak, de élvezzük az ilyen kihívásokat.

 


A Swansea elleni, múlt heti gyõzelem mindenkire felemelõen hatott; nagyszerû módon kezdtünk. Tudtuk, hogy kemény lesz, de a 4-1-es siker és a sok kialakított helyzet pozitívumnak számított. Reméljük, hogy a Chelsea ellen is hasonló teljesítménnyel tudunk elõállni. Bajnoknak lenni magabiztosságot ad számunkra, de nem gondolhatsz az elõzõ szezonra. Az egész arról szól, hogy ismét megtedd. Mások is az elsõségért harcolnak és tudjuk, hogy a legjobbunkat kell kiadnunk magunkból ismét. Azt mondom, mindent bele!
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!