Jones: Meg kell találni a csapat élét

Phil Jones általánosságban elégedett volt a Manchester United teljesítményével, amit a Chelsea elleni 0-0 során mutatott, de a Liverpool ellen azt akarja, hogy többet legyenek a támadó harmadban.


Hétfõ este a United volt a jobb csapat Jose Mourinho Chelsea-je ellen, amely csak ritkán dolgoztatta meg David de Geát a hazai kapuban.

De ellentétben a Swansea elleni nyitómeccsel, ezúttal a Vörös Ördögök nem alakítottak ki sok lehetõséget és Jones elmondása szerint ez olyan dolog, amin dolgozni kell a következõ nagy rangadó elõtt, melyet a Liverpool otthobában vív a gárda.

"Gyõzni akartunk, de nem így lett" - mondta Jones a ManUtd.com-nak és a PA Sportnak. "Rendben volt, ahogyan játszottunk, de a támadó harmadban nem volt éle a csapatnak."

"De nem kaptunk gólt, a védekezésünk szilárd volt, egységként tettük a dolgunkat ebben - nem csak a hátsó négyes, hanem együttesen voltunk szilárdak."

"Valószínûleg a pálya utolsó harmadában nem voltunk eleget. Wazzának volt néhány távoli kísérlete és egy büntetõt is lõhettünk volna kezezés miatt."

Jones - aki az elsõ félidõben Ashley Cole-lal való ütközés után csúnyán fogott talajt - elmondta, a játékosok remekül együtt dolgoznak David Moyes menedzserrel.

"Minden, amit a menedzser mond, mi átvisszük a pályára. Remekül engedelmeskedünk és élvezzük is ezt."

 


A Liverpool mindkét bajnoki meccsét 1-0 arányban nyerte meg, mindkét találatot Daniel Sturridge szerezte és mint mindig, most is szigorú teszt elé néz a csapat, immár David Moyes irányításával.

"Nagy meccs lesz ez a játékosok és a menedzser számára, de úgy megyünk oda, hogy a legjobbunkat adjuk" - folytatta Phil. "Sturridge egy kiváló játékos, egyike, akire figyelni fogunk."

"Soha nem könnyû az Anfieldre menni; nagy nyomás alatt tartanak. De biztos vagyok abban, ha megtaláljuk a csapat élét elöl, elhozzuk a három pontot."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!