Rooney bocsánatot kért a szurkolóktól

A United csatára ragaszkodik ahhoz, a Citybe igazolása szóba sem jött.


Wayne Rooney bocsánatot kért a Manchester United szurkolóitól amiatt, ami a múlt hónapban történt szerzõdés hosszabbítása elõtt.

Az angol válogatott támadó elmondta, a leghalványabb esélyét sem látta annak, hogy valaha elhagyná a Vörös Ördögöket a Manchester Cityért.

Sir Alex Ferguson elmondta, Rooney bocsánatot kért csapattársaitól és a szurkolóktól is ezt kéri, amiért hetekig botrány volt körülötte, míg végül aláírta új, öt éves szerzõdését.

 

 



Szerdán, miután Rooney büntetõjével gyõzte le a United Bajnokok Ligája mérkõzésen a Rangerst, a csatár felajánlotta bocsánatkérését és ragaszkodott ahhoz, semmi igazságalapja nem volt annak a pletykának, hogy õ a városi riválishoz távozna.

"Úgy érzem ezzel bocsánatot kértem a szurkolóktól, de sokan azt mondják, nem." - kezdte mondandóját Rooney.

"Ha ez a helyzet, akkor elnézést kérek minden dologért."

"Lezártam a dolgot azzal, hogy aláírtam új szerzõdésemet és hosszú idõre elköteleztem magam a klubhoz."

"Sokan azt mondják, határozott elképzelésem volt, hogy a Manchester Citybe megyek. Hidd el, ha elhagytam volna a klubot, nem maradtam volna Angliában."

Két-három napig úgy tûnt, a csatár távozik az Old Traffordról. De elismeri, a pályafutása legnagyobb hibáját követte volna el akkor.

"Több játékos hagyta már el a klubot, akik nem tudtak úgy teljesíteni, ahogy itt tették, ezért nagyon örülök, hogy itt maradhatok."

Rooney boldogtalan volt a klub jövõjével kapcsolatban és biztosítékot szeretett volna arra, hogy a United teljesítménye nem esik vissza.

"Beszélgettem a menedzserrel és David Gillel. Mindketten megnyugtattak, jó irányba halad a klub és 2-3 óra elteltével már alá is írtam új szerzõdésemet." - mondta Rooney.

"A játékomba ez nem zavart be, mert nem is játszottam sokat, de összességében azért eléggé zavaró volt. Boldog vagyok, hogy vége mindennek. Mindent magam mögött szeretnék hagyni és elõre tekinteni."
 


SkySports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!