Moyes várja a híreket Jonesról

Bár David Moyes pozitívumokat látott csapatában a Liverpooltól elszenvedett 1-0 során, a United menedzsere bizonytalan két játékosa állapotával kapcsolatban.


Míg a bajnok szinte teljes keretével készülhetett vasárnapra, a Liverpool elleni meccs után újabb sérüléseket szenvedtek a keret tagjai.

Phil Jonest Antonio Valencia váltotta a 37. percben, miután egy légicsatát követõen rosszul fogott talajt a védõ. Egyelõre még nem is lehet tudni, mennyire komoly a fiatal sérülése.

"Nem kérdeztem még rá" - mondta Moyes a meccs utáni sajtótájékoztatón. "Kifordult a bokája, ami egybõl be is dagadt, de egyelõre még nem tudok végleges választ mondani errõl."

 


Jones mellett a menedzser Rooney esetérõl is tájékoztatást adott: "Teljesen véletlen eset volt az edzésen, Jones fordult és felemelte a cipõjét, Rooney pedig jött és homlokkal belement. Csúnya seb, a homloka közepán van egy vágás, olyan helyen, ami nagyon lassan gyógyul; úgy gondolom, körülbelül három hétig lesz harcképtelen."

Pozitívum azonban, hogy David Moyes megerõsítette, Shinji Kagawa gyorsan közeledik ahhoz, hogy bevethetõ állapotba kerüljön, miközben elmagyarázta, hogy a japán helyett miért Nani került a keretbe a Liverpool elleni mérkõzésre: "Nani és õ hasonló erõnléti szinten van. Én csak úgy gondoltam, talán a meccs bizonyos pontján Nanira lehet szükségünk."

A válogatott mérkõzések miatti szünet azt jeleni, hogy a sérült játékosoknak közel két hetük van most arra, hogy felépüljenek, hiszen a következõ bajnoki szeptember 14-én jön, amikor a Crystal Palace látogat az Old Traffordra.

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!