EREDMÉNYHIRDETÉS: A Hónap Ördöge - július

A ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói nemrégiben szavazhattak, hogy ki legyen 2013. július hónap Ördöge. Részletek és eredményhirdetés a hírben!


Honlapunk rendhagyó rovatának szavazásán ismét rengetegen vettétek a fáradtságot, hogy leadjátok voksaitokat közösségünk egyik Vörös Ördögére, ahol 2013. júliusában a 'Hónap Ördögét' kerestük. Az olvasók dönthettek arról, hogy a ManUtdFanatics.hu által kiválasztott jelöltek közül kié legyen az elismerés. Mindezt a Fõoldalon megtalálható szavazáson tehették meg a látogatók.

 

Az utóbbi napokban az alábbi jelöltekre szavazhattak a ManUtdFanatics.hu regisztrált látogatói:

 

  • Wazza_10
  • Alessandro
  • Nemanja...

A ManUtdFanatics.hu által meghirdetett szavazás lezárult és kiderült, hogy a Hónap Ördöge nyertese 2013. júliusában: Wazza_10!
 
Gratulálunk a gyõztesnek!
 
A Hónap Ördöge szavazás eredménye a számok tükrében:
 
 
Név szavazat %
Wazza_10 106 53
Alessandro 34 17
Nemanja... 60 30
összesen 200 100

 

 

 

 

A továbbiakban a Hónap Ördöge gyõztesével készített interjúnkat olvashatjátok!

 

Kérlek, röviden mutatkozz be az olvasóknak!
Sziasztok, Kovács Imre vagyok, 17 éves Fehérgyarmaton élek, jelenleg középsuliba járok és közgazdaságtant tanulok.

Hogyan lettél Vörös Ördög?
Az egész foci iránti õrületem a 2006-os VB-vel kezdõdött, 10 éves lehettem, és azóta is tart. A foci megismerésével egyre több meccset kezdtem el nézni, és nem is tartott sokáig, hogy találkozzak a Manchester Uniteddel! Egy felkészülési meccs volt, A United az Old Traffordon fogadta európa akkori sztárjaiból összeválogatott csapatot. Lemostuk õket a pályáról! Szerelem volt elsõ látásra.

Az elõzõ szezonban melyik mérkõzés tetszett a legjobban?
Ennyi izgalmas, drámai meccs után nehéz egyet választani, de megpróbálkozok vele. Legyen a United-Newcastle! Gólgazdak talákozó, a szezon egyik legnagyobb comebackjével, a végén pedig egy Fergie time gól. A City-Unitedet csak egy picivel elõzi meg.

Mi volt az elsõ reakciód, amikor a Sir Alex Ferguson távozásáról értesültél?
Totális sokk. Az elsõ pletykáknak nem hittem, de hirtelen mindenhonnan ezt lehetett olvasni. És frissítve egyet a facebookon megpillantottam a Manchester United hivatalos búcsúképét a közleménnyel együtt. Nem akartam hinni a szememnek. Szomorú egy idõszak volt.

Mit gondolsz, David Moyes meg fogja állni a helyét a Manchester United kispadján?
Sokat gondolkoztam a kinevezéséig, hogy ki is lehetne a legjobb választás. Természetesen õ volt az egyik legesélyesebb, de bevallom õszintén, én nem voltam teljesen biztos, hogy ki is lehetne a legmegfelelõbb, de rájöttem, hogy végül is Ferguson után csak rosszabb jöhet, így kezdtem megbarátkozni a gondolattal. A kinevezése óta pedig teljes mértékben hiszek benne. Õ az, aki leginkább beleillik a United szellemiségébe, és hatalmas rutinnal bír a számunkra legfontosabb területen, a Premier League-be. Hiszem, hogy sikeres lesz, és megállja a helyét!

Jártál már az Old Traffordon? Ha igen, mesélj róla!
Sajnos még nem volt szerencsém, de elõbb-utóbb úgy is eljutok:)

Szerinted mely játékos(ok)nak lesz kiugró év az idei szezon?
Robin van Persie még a tavalyit is túlszárnyalhatja. De akitõl most jöhet meg az áttörés, az Danny Welbeck és Nani! Kagawa is tartogathat meglepetéseket, de Rooney maradásával még neki nem jött el az ideje érzésem szerint.

Mit vársz a következõ idénytõl?
Az elsõ két hely egyikét a bajnokságban, illetve egy FA-kupának is eljött az ideje. A BL-ben egy szerencsés sorsolással az elõdöntõ. De nem esek kétségbe, ha egy Barcától vagy Dortmundtól kikapunk a negyeddöntõbe, nem a mi szégyenünk. De csoportkör + negyeddöntõ szerintem alap.

Meddig menetelhetünk a Bajnokok Ligájában?
Mint írtam, az elõdöntõ meglehet, a keret nagyon erõs, Fellaini pedig az utolsó puzzle, aki hiányzott. A Rooney-RvP kettõs Európa legjobb támadókettõse, jó lenne ezt kamatoztatni.

Állítsd össze a saját álom tizenegyedet a mindenkori United játékosokból!
Nagyrészt azokat raktam a csapatba, akiket láttam is elõbe, nem csak videókon, de van akit nem lehet kihagyni, akiknek a klasszisa még régebbi felvételek alapján is ámulatba ejtõ. Lássuk:

Van Der Sar-Neville-Ferdinand-Vidic-Irwin-Ronaldo-Scholes-Keane-Giggs-Rooney-van Nistelrooy

Milyen érzéssel tölt el, hogy látogatók téged választottak meg A Hónap Ördögévé?
Már a szavazásba való nevezést nagy megtiszteltetésnek tartottam, de nem gondoltam volna, hogy a látogatók megválasztanak! Ezúton is szeretném megköszönni Nemanja...-nak és Alessandronak a nagyszerû vetélkedést, és köszönöm mindenkinek, aki rám klikkelt! 

Mi a véleményed a ManUtdFanatics.hu-ról?
Nincs olyan nap, hogy ne jönnék fel az oldalra, nagyon profi a vezetése, friss hírekben mindig gazdag, a fórumon meg jókat beszélgetünk a többiekkel. Az oldal új kinézete meg egyszerûen tökéletes, szép munka!

Mit üzennél a hazai szurkolóknak?
Akármi is legyen, a mi dolgunk, hogy a csapat mellett álljunk. Fogjunk össze, nincs helye az ellenségeskedésnek egymás között. És persze sok örömöt kívánok mindenkinek az idei és az elkövetkezõ évek során a futball területén!

 

 


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!