Giggs: Megbirkózunk a sûrû programmal

Ryan Giggsnek nincsenek kétségei arról, hogy a Manchester Unitednek megvan az a kerete ahhoz, hogy megbirkózzon azzal a sûrû programmal, mely az elkövetkezendõ néhány hétben vár rá.


A keddi, Bayer Leverkusen elleni Bajnokok Ligája csoportkörrel elkezdõdik egy olyan sorozat, mely 11 nap alatt 4 meccset tartalmaz. Miután a németek pályára lépnek az Old Traffordon, a Vörös Ördögök a Manchester City otthonába látogatnak, majd újabb komoly rivális ellen lépnek pályára a Capital One Cup sorozatban, amelyet a hétvégi, West Brom elleni találkozó követ. Mindez azonban nem aggasztja a United játékosedzõjét, sõt úgy véli, ez az idõszak bebizonyítja majd, hogy a játékosok remek állapotban vannak.

"Úgy gondolom, jó formában vagyunk" - mondta Giggs a ManUtd.com-nak. "A szezon elsõ pár meccsén még nem igazán tudod, ki hol tart, mert egyesek vagy kihagyták a felkészülést, vagy annak különbözõ idõpontjaiban csatlakoztak a csapathoz."

 


"De most, különösen a válogatott szünet után úgy vélem, néhányan felzárkóztak edzés terén, vagy éppen a válogatottban kapott játékidõvel. Mindannyian készen állunk és készek vagyunk arra, hogy teljes mértékben kihasználjuk a keretet, mert úgy tûnik, pár napos eltérésekkel jönnek most a meccsek."

Giggs - aki november végén lesz 40 éves - arra számít, hogy David Moyes mélyen belenyúl a keretbe ezeken a fontos meccseken: "Minden meccsen más játékosok fognak játszani. Nagyjából mindenki fitt, ami pluszt jelent, úgyhogy magabiztos vagyok ezen sûrû sorozat elõtt."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!