Kölcsönlesen: Ryan új szerepben

Ryan Tunnicliffe szemet gyönyörködtetõ teljsítményt nyújtott bal szélsõként hétvégén a United megfigyelõi elõtt.


Tunnicliffe öt perccel a rendes játékidõ elõtt kapott cserét, de addig remekelt az Ipswich Town csapatában, mely 3-1-re legyõzte a Middlesbrough-t. A fiatal játékos nagy részt vállalt Luke Chambers találatából: "Jól éreztem magam. A bal szélen vagyok most, ami lehetõséget teremt számomra, hogy befelé jöjjek" - mondta Ryan a találkozót követõen.

"Tunnicliffe más dimenziót képviselt. Nagyon elégedett vagyok vele" - mondta a dicsérõ szavakat a Town menedzsere, Mick McCarthy.

"A balon játszott. Beszéltem errõl vele. A Peterborough-nál is játszott már ott [bal szélen], elég boldog, mert eléggé szeret ott játszani, hiszen befelé jöhet és csak azért nem lõtt gólt jobbal, mert nem volt szerencséje."

Nick Powell bemutatkozott a Wiganben, az 55. percben állt be a Latics csapatába, de õ sem tudta megakadályozni, hogy Owen Coyle gárdája 2-0-ra kikapjon Leicesterben. Reece James nem lépett pályára a Carlisle Unitedben, mely 1-0 arányban legyõzte a Sheffield Unitedet.

A tengeren túl, Angelo Henriquez nyakig benne volt a Real Zaragoza 3-0-ás gyõzelmében, melyet a Tenerife ellen értek el. A chilei csatár remekül teljesített az elsõ félidõben hazai bemutatkozásán, azonban egy gólját nem adta meg a játékvezetõ. A szurkolók nagy tapssal köszöntötték Angelot, amikor a meccs végéhez közeledve lecserélte õt menedzsere.

 


Davide Petrucci tovább segítette a Royal Antwerpet abban, hogy sikerüljön feljutnia a belga másodosztályból. Jimmy Floyd Hasselbaink csapata az elõzõ héten két gyõzelmet aratott, legyõzte a Tubize és a Lommel United együttesét is, az olasz középpályás mindkét meccsen pályán volt.

Bár a Pacos de Ferreira a portugál bajnoki tabella utolsó helyén áll egyetlen pontot sem szerezve, a Benfica elleni 3-1-es kudarc során is végig pályán játszott Bebe.

Marnick Vermijl NEC Nijmegenje is a táblázat alján kullog, vasárnap a Feyenoord ellen értek el 3-3-as döntetlent. A belga játékos jobb bekként szerepelt, aki a meccs után így nyilatkozott az Omroep Gelderland-nek: "Sok pozitívumot vonhatunk le a mai napból. Megvan az ambíciónk és szeretnénk feljebb kúszni a tabellán."

 

Eközben egyre biztosabb, hogy Federico Macheda kölcsönbe kerül a Doncaster csapatához. Amint konkrétum van errõl, beszámolunk.




 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!