Ryan nem aggódik kora miatt

Ryan Giggs nem ideges amiatt, hgy 1-2 hónap múlva 40 éves lesz, sõt büszke arra, hogy ilyen hosszú idõ óta a legmagasabb szinten játszik.


A United legendája még a Barclays Premier League megalakulása elõtt mutatkozott be és már a mostani szezon kezdetébõl is kivette részét, elég csak a Robin van Persie-nek adott gólpasszára gondolni, melyet a Swansea elleni elsõ gól elõtt adott.

A United Review-nek adott exkluzív interjúban Giggs utalt rá, hogy tart attól, csapattársai miatt nagy felhajtás lesz születésnapján.

"Úgy tûnik, a 40 az új 30, úgyhogy nagyon várom" - viccelõdött a walesi. "Tudom, hogy egyeseknek ez elég ijesztõ, de nem igazán kell túl sokat aggódni ezen, csak érezd jól magad!"

"Soha nem foglalkoztam igazán azzal, hány éves vagyok - sokkal inkább fontos számomra, hogy mit érez az ember és én jelenleg nagyon jól érzem magam. Igaz, megpróbálom titokban tartani a születésnapomat a srácok elõtt, amikor eljön november 29. Bár ez nehéznek tûnik!"

 


Annak ellenére, hogy ugyanolyan fittnek tûnik, mint rég, Giggs elismeri, valószínûleg már nem képes heti három meccset játszani.

"Ami az évek alatt változott az az, hogy sokkal több idõ kell arra, hogy kipihenjek egy mérkõzést. Ahelyett, hogy a meccset követõ napon könnyû edzés legyen, most lehet két nap pihenõ is kell. A szombat-szerda-szombat játék sem lesz már többé."

"Határozottan érzem ezekben a napokban a foci hatását. Néha találkozok olyanokkal, akikkel együtt játszottam - mint Nicly Butt, Gary Neville, Paul Scholes - és akik már visszavonultak annak ellenére, hogy fiatalabbak nálam. Elég viccesnek tartom ha arra gondolok, hogy idõsebb vagyok náluk és még mindig nyomom."

Az egykori walesi válogatott játékos bízik abban, hogy szerda este pályára léphet a Liverpool elleni Ligakupa meccsen - abban a sorozatban, amelynek 1992-es döntõjében gólpasszt adott Brian McClairnek - azok után, hogy az utóbbi idõben pihentették õt.
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!