Kiderült: Jose a United menedzseri posztjára pályázott

Jose Mourinho fájdalmasan kiáltott fel, amikor megtudta, hogy a skót tréner honfitársát, David Moyest jelölte meg utódjául a Vörös Ördögök élére.


"Hisz õ semmit sem nyert még!" - kiáltott fel a potugál edzõ, derült ki a spanyol újságíró, Diego Torres most megjelent könyvébõl. 

 

A riporter szerint Mourinho folyamatosan azzal gyötörte Jorge Mendest, hogy ha a United megkeresi, egyengesse sorsát az Old Trafford vezetõi székének elfoglalásában eddigi sikereire és Fergusonnal való barátságára hivatkozva. Torres arról számol be könyvében, hogy a portugál edzõguru napokig gyötrõdött, amiért nem rá esett Ferguson választása. 
 
"Mourinho óránként zaklatta Mendest, hogy megkeresték-e már a Unitedtõl, arra hivatkozva, hogy barátja, a skót tréner választása csakis õ lehet."
 
"Meg volt róla gyõzõdve, hogy Ferguson jelöltje õ lesz. Úgy gondolta, hogy eddig szerzett trófeáival csakis õ lehet a befutó. Amikor megtudta, hogy Sir Alex Moyes-t jelölte, nem hitt a fülének és azt üvöltötte, hogy: 'Hisz õ semmit sem nyert még!'"  
 
Torres szégyenletesnek nevezte könyvében Mourinho kirohanását a Real Madrid vezetõjeként és azzal élcelõdik, hogy: "José aludni sem tudott és a fejéhez kötözte a mobilját, hogy véletlenül se maradjon le Sir Alex hívásáról."
 
 
"Amikor beindult a propaganda gépezet, bolondot csinált magából, mivel állandóan Ferguson nagy barátságáról áradozott, holott a skót tréner feleannyira sem vette komolyan, mint ahogyan azt õ állította. Amikor pedig Moyes lett az utódja, José tanácsadói azt javasolták, mondja azt, hogy sosem pályázott Sir Alex helyére. Sõt, attól sem riadt vissza, hogy azt állítsa, Ferguson elárulta neki a tervét."
 


mirror.co.uk

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!