Clev sérülése utat tört Philnek

Tom Cleverley sérülése miatt Phil Jonesnak adatott meg a lehetõség, hogy ragyoghasson a középpályán a Liverpool elleni Ligakupa összecsapáson.


David Moyes az 1-0-ra megnyert találkozó után elmondta, Tom Cleverley-vel számolt Ryan Giggs mellett a középpálya közepén azok után, hogy a Man City elleni meccsen beállása után kiválóan játszott a fiatal.

Azonban Cleverley hiánya Phil Jonesnak adott lehetõséget arra, hogy megmutathassa sokoldaulúságát egy rá jellemzõ akciódús produkcióval, melyet néhány kemény becsúszással is megfûszerezett.

"Elvesztettük Cleverley-t, egy edzésen sérült meg, ami miatt kissé rövidebb lett a középpályánk" - mondta Moyes. "Michael Carrick sokat játszott, Marouane Fellaini már kupaszereplõ volt (az Evertonban), szóval kevés ember volt bevethetõ oda."

 


"Nem voltam biztos abban, hogy Philnek a középpályán kellene játszania, de úgy éreztem, nagyon jól játszott. Jól feltörte a meccset a megfelelõ idõben és megpróbáltuk a középpálya közepén annyiszor megjátszani, amennyiszer csak lehetett."

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!