Giggs, a büszke rekorder

Ryan Giggs büszkeségének adott hangot, miután a tegnapi Bajnokok Ligája meccsen azon játékossá vált, aki a legtöbbször lépett pályára a legrangosabb európai sorozatban.


Az örökifjú középpályás a padról beállva váltotta Marouane Fellainit és ezzel több mérkõzésen szerepelt - beleértve a selejtezõket is - a BL-ben, mint a legendás spanyol támadó, Raul.

"Sokat jelent ez" - mondta Giggs az MUTV-nek. "Ez az európai labdarúgás csúcsa és ennyi meccset játszani ebben, az nyilvánvalóan különleges."

Giggs kissé csalódott volt, amiért Danny Welbeck gólja után nem tudták megtartani a vezetést a Donbass Arenában.

"Amikor a Unitedben játszol és vezettek 1-0-ra, arra számítasz, hogy képes leszel a meccs végéig megõrízni az elõnyt. De a Shakhtarnak van néhány igen remek játékosa, akik nyomás alá helyeztek minket. Jó helyzetben vagyunk, az elsõ mérkõzésünket megnyertük, majd egy nehéz, idegenbeli meccen döntetlent értünk el. Itt nagyon nehéz eredményt elérni. Reményeink szerint az elkövetkezendõ néhány meccs során sikerül bezsebelni pár gyõzelmet, ami jó pozíciót jelentene."

 


A következõ ellenfél a Sunderland lesz, mely a Barclays Premier League tabellájának utolsó helyén áll, kétségbeesetten harcolva a pontokért. Miközben a Unitednek fel kell állnia a múlt szombati, West Bromtól elszenvedett vereségbõl.

"Nem játszottunk jól a hétvégén. Ma este arra törekedtünk, hogy nehéz legyen legyõzni bennünket és ezt egy nagyon jó csapat ellen tettük. Remélhetõleg egy kis lendületet tudunk építeni a hétvégére nézve."

"Jó sorozatot akarunk összeszedni és reméljük, hogy ez a hétvégén el is kezdõdik. Nem lesz könnyû, épp most kaptak egy ideiglenes menedzsert és ahogy minden Premier League mérkõzés, úgy ez sem lesz könnyû."
 

 

Európa legrangosabb sorozatában legtöbbet pályára lépõk:

 

145 Ryan Giggs* 
144 Raul
140 Paolo Maldini
136 Xavi*
131 Clarence Seedorf
130 Paul Scholes
129 Iker Casillas*

* aktív játékosok

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!