Giggs: A játékosok a hibásak, nem Moyes a rossz formáért

A Manchester United rangidõse, Ryan Giggs egyértelmûen a csapat játékosait teszi felelõssé pocsék szezonkezdetük miatt - nem az össztûz alá került David Moyes menedzsert.


Giggs, aki 1991-ben mutatkozhatott be a Vörös Ördögök színeiben, úgy véli, az egész keretnek kell vállalnia a felelõsséget a szezonbeli rossz eredményekért.

 

A jelenleg regnáló angol bajnok több mérkõzést veszített a Premier League idei kiírásában, mint amennyit megnyert, a mélypontot pedig a múlt heti, hazai környezetben 2-1-re elveszített West Bromwich Albion elleni találkozó jelentette.

 

Mint ismeretes, a klub irányítását 26 év után a leköszönõ Sir Alex Ferguson helyett júliusban honfitársa, David Moyes vette át, így sokan az Everton egykori menedzserét kezdték el okolni a kialakult helyzet miatt.

 

"Sir Alex nagyszerû menedzser volt, aki hihetetlen hatással tudott lennei a csapatra és a klubra" - kezdte a novemberben már 40. életévét betöltõ Giggs.

 

 

"Egy ilyen ember hiányát mindenki megérzi. De nem hiszem, hogy ez indokként szolgálhat olyankor, amikor az egyének nem nyújtanak olyan teljesítményt, amilyenre képesek volnának. Csapatként egyáltalán nem játszunk jól."

 

"Nem voltak olyan problémáink a sérülésekkel, mint a múltban. Nincs kifogás."

 

"Egyáltalán nem sikerült jó rajtot vennünk a szezonban, de a jó dolog az, hogy még rengeteg idõnk van ezt visszafordítani. Tudjuk, hogy ez a klub mirõl szól, vannak hullámhegyek és hullámvölgyek. Nem szállunk el magunktól akkor se, ha éppen szárnyalunk, de akkor se törünk le, ha éppen nem úgy megy minden, ahogy szeretnénk."

 

"Nem tudok rámutatni a rossz kezdés okaira. Egyszerûen csak nem játszottunk úgy, ahogy tudunk, egyénenként és csapatként se. Az eredmények is azt mutatják, hogy nem adtuk ki magunkból azt a teljesítményt, amire képesek vagyunk. De tudjuk, hogy az öltözõnkben ott van az a minõség, ami szükséges a sikerekhez."

 

"Mi vagyunk a bajnokok, úgyhogy tavaly már bebizonyítottuk, hogy mire vagyunk képesek, ezért újra meg kell mutatnunk."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!