Jones: Egyensúlyba hoztuk a mérlegünket

Phil Jones csapata harciasságát méltatta, amellyel hátrányból sikerült megfordítaniuk és megnyerniük a tegnapi Sunderland elleni idegenbeli bajnokit.


A hazai csapat azonnal megpróbálta sereghajtó pozíciójukat kiküszöbölni, ugyanis már az ötödik percben vezetést szereztek Craig Gardner révén, azonban a második félidõben jött a pályafutása elsõ felnõtt mérkõzésén kezdõként játszó Adnan Januzaj, és duplájával mindhárom pontot elhozták a Stadium of Lightból a Vörös Ördögök.

 

"Ma mindenki kemény küzdõszellemérõl tett tanúbizonyságot, remek teljesítmény volt ez a csapattól, hihetetlenül fontos három pontot szereztünk" - kezdte Jones a MUTV-nek.

 

"Gyakorlatilag az elsõ pillanatoktól kezdve hátrányban kellett játszanunk, és valószínûleg nem sikerült annyira jól elkapnunk a fonalat ezt követõen se, mint amennyire kellett volna."

 

"Az ellenfél nagyon feltüzelten játszott, erre pedig talán nem számítottunk annyira az elsõ 10 percben, de amint elkaptuk a ritmust a mérkõzésen, onnantól kezdve kimondottan jó játékkal tudtunk elõrukkolni."

 

"Ekkora jeleztük, hogy a bajnoki címvédõ játszik a pályán. Ha a falnak vagy állítva, és mindenki kérdéseket tesz fel számodra, egy ilyen teljesítménnyel újra egyensúlyi állapotba hozhatod magad."

 

 

Jones csakis dicsérõ szavakkal tudta illetni Januzajt a belga középpályást parádés teljesítményét követõen, akit egyébként a mérkõzés legjobbjának is választottak a klub hivatalos weboldalán.

 

"Õ egy hihetetlen tehetség, akiben rengeteg képesség rejlik" - tette hozzá.

 

"Ha Gareth Bale szerez egy olyan gólt, mint amilyen az õ második találata volt, mindenki el van dõlve tõle. Õ egy csupaszív, jó kedélyû fiú, aki egyben fantasztikus futballista is, de emellett nagyon is tisztában van a kereteivel, és a földön jár. Pontosan tudja, hogy mit kell tennie. Lehajtott fejjel dolgozik, és ha így folytatja, akkor egyre magasabbra és magasabbra juthat a jövõben."

 

A csapat fordításában kulcsmomentum volt David de Gea briliáns, az elsõ félidõben egy kézzel bemutatott védése Emanuele Giaccherini fejesénél, amely teljesen lenyûgözte a spanyol kapus angol válogatott csapattársát.

 

"Félelmetes védés volt, az egyik fõ oka annak, hogy sikerült nyernünk. Már szinte mindenki gólt kiáltott, de David remek reakciókról tanúbizonyságot téve parádésan hárított."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!