Jones: Építsünk a sikerre!

Phil Jones reméli, hogy a Manchester United remek sorozatba kezd azok után, hogy szerda este legyõzte a Real Sociedadot.


A United ebben a szezonban egyelõre csak egyszer tudott két egymást követõ meccset megnyerni, még elõzõ hónapban a Crystal Palace és a Bayer Leverkusen ellen sikerült mindez.

És ez egy olyan dolog, amin Jones javítani szeretne azok után, hogy a Southampton elleni döntetlent követõen legyõzték baszk ellenfelüket a Bajnokok Ligájában.

"Fontos volt, hogy visszatérjünk a gyõzelem útjára" - mondta Jones az MUTV-nek. "Erre akarunk építeni és visszatérni oda, ahol lennünk kell a bajnokságban."

"Keményen kell dolgoznunk és remélhetõleg ez egy jó sorozat kezdete lesz."

 


A védõ úgy véli, a manchesteri játékosok megmutatták, hogyan képesek küzdeni annak ellenére is, hogy úgy érezte, csapatának az öngól után hamar dûlõre kellett volna vinnie a dolgot.


"Azt a kezdést kaptuk, amit akartunk, de nem jött meg a második gól, ami valószínûleg eldöntötte volna a találkozót" - mondta a 21 éves játékos, aki ismét középsõ védõként szerepelhetett.

"Valószínûleg 5-6 góllal is nyerhettünk volna, de az egész csapat elég rugalmas volt, a mérkõzés végefelé megmutattunk néhány sajátosságot magunkból."
 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!